Logo jaguar mobile
 • Jaguar F-PACE

  Zmogljivi 'crossover', ki združuje osupljivo zmogljivost, intuitivne tehnologije in največjo uporabnost v svojem razredu.

 • Jaguar E-PACE

  Novo vozilo E-PACE je prvi kompaktni športni terenec znamke Jaguar. Predstavlja edinstveno kombinacijo elegantnega videza, agilnosti in dinamične vožnje.

 • NOVI JAGUAR I-PACE

  Predstavljamo prvo izjemno zmogljivo športno terensko vozilo iz družine Jaguar s samo električnim pogonom

 • Jaguar F-TYPE

  Močan, okreten in izjemno izrazit. Pravi Jaguarjev športni avto.

 • Jaguar XE

  Najbolj napredna, učinkovita in prefinjena športna limuzina, kar jih je Jaguar izdelal doslej.

 • Jaguar XF

  Vrhunski Jaguar. Samozavestno oblikovanje novega Jaguarja XF izstopa iz množice.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguarjev vrhunski salonski avto, popolna kombinacija izjemne tehnologije, športne vozne dinamike in bogatega razkošja.

XJ

XJ je Jaguarjev vrhunski salonski avto, popolna kombinacija izjemne tehnologije, športne vozne dinamike in bogatega razkošja.
IZPUSTI CO2 g/km

Le 149

PORABA GORIVA kombinirana mpg (l/100 km)

Od 49,6 (5,7)

XJ na novo opredeljuje, kakšno mora biti luksuzno vozilo. Gre za izjemno kombinacijo lepote, razkošja in moči. Zagotavlja okretnost in nudi osvežujočo izkušnjo dinamične vožnje. Sopotnikom pa kabina omogoča veliko prostora in sprostitve.

XJ nudi polne LED žaromete in zadnje luči, kakor tudi InControl Touch Pro, ki je vgrajen serijsko, skupaj z vrsto drugih izboljšav, tako znotraj kakor zunaj.

Noben drug avto ni videti kot XJ.

REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO

Raziščite NOTRANJOST Jaguarja XJ

Usnjeni sedeži iz zrnatega usnja v barvi Cashew Bond z armaturno ploščo v barvi Truffle, stropne obloge v barvi Ivory Morzine, furnir v barvi Satin Rosewood in preproge v barvi Truffle.

Raziščite notranjost

URADNO IZJEMEN

XJ je prejel najvišje število točk Total Quality Score v segmentu luksuznih vozil v raziskavi 2016 Strategic Vision Inc. Total Quality ImpactTM. Ta obsežna raziskava obsega celotno lastniško izkušnjo, kjer vozniki ocenjujejo nakupno, lastniško in vozniško izkušnjo. Raziskava zajema vse od zanesljivosti, občutkov v vožnji in zaupanja v vozilo. Ponosni smo, da je bil XJ ocenjen kot "Izjemen" s strani najbolj pomembnih sodnikov za vozila - lastnikov.

STANDARDNA ALI DOLGA MEDOSNA RAZDALJA

Vsak XJ je popolno okolje za delo in sprostitev, najsi ima standardno medosno razdaljo (SMR) ali dolgo medosno razdaljo (DMR). DMR modeli imajo več kot meter prostora za noge in nudijo izjemno izkušnjo vožnje, ki je podobna tisti v limuzinah. Za še večje udobje imajo tudi spremenjene nastavitve zračnega vzmetenja.

OBLIKOVANJE, KI VAS GANE

Odločno oblikovanje Jaguarja XJ vključuje mogočno pokončno masko z mrežastimi podrobnostmi, močne polne LED žaromete ter privlačne LED zadnje luči z značilno tenko osvetlitvijo. Močan značaj Jaguarja XJ se odraža v nizki široki drži in dolgi napeti bočni liniji.

Raziščite zunanjost

NOTRANJI MIR

V celotni notranjosti vozila XJ boste odkrili izjemno kakovost izdelave, ki ga ločuje od drugih. V Jaguarju XJ nikoli ne boste le potovali, odnesel vas bo na drugi kraj.

Raziščite notranjost

ZMOGLJIV, ODZIVEN, PAMETEN

Vsi motorji vozila XJ zagotavljajo izjemno kombinacijo zmogljivosti, prefinjenosti in učinkovitosti. Nabor vozil omogoča izbiro med dizelskim V6 motorjem s turbopolnilnikom ali štirimi bencinskimi motorji. Bencinski motorji vključujejo 2,0-litrski motor s turbopolnilnikom, štirimi valji in 240 KM, tlačno polnjeni 3,0-litrski V6 motor in mogočen tlačno polnjeni 5,0-litrski V8 motor s 550 KM. Vsi motorji imajo inteligentni Stop/Start sistem, ki še bolje uravnava učinkovitost porabe goriva in zmanjšuje izpuste CO2.

Raziščite izkušnjo vožnje

LEPOTA, MOČ IN GIBČNOST

Karoserija Jaguarja XJ, ki je popolnoma iz aluminija, ni le močna in toga, ampak tudi izjemno lahka. Zaradi lupinastega podvozja in karoserije iz 100-odstotnega aluminija z zakovičenimi spoji, brez enega samega zvara, je to eden od najlažjih avtomobilov v svojem razredu. Izjemno razmerje med močjo in težo izboljšuje vse vidike delovanja, njegova lupinasta konstrukcija pa povečuje togost, s čimer je omogočeno izboljšano upravljanje kakor tudi izjemna varnost.

Raziščite izkušnjo vožnje

DOBRO POVEZAN AVTO

Jaguarjev najnovejši InControl Touch Pro sistem je serijsko vgrajen v vsak model XJ, s čimer smo zamisel povezanega avtomobila povzdignili na novo raven. Vsebuje 8-palčni zaslon na dotik v sredinski konzoli in prilagodljive visokoločljivostne 12,3-palčne TFT instrumente, ki zagotavljajo uporabniku prijazno izkušnjo. Ostale inovativne funkcije vsebujejo navigacijski sistem, ki je sposoben predvidevanja in se uči vaših rednih poti ter 10 GB velik trdi disk, na katerega lahko shranite osebne večpredstavitvene datoteke.

*Odvisno od tržišča

Raziščite tehnologijo v vozilu
ZMOGLJIVOST IN RAZKOŠJE JAGUARJA XJR

ZMOGLJIVOST IN RAZKOŠJE JAGUARJA XJR

XJR je kombinacija zmogljivosti superavtomobila in najvišje ravni mojstrstva. Od njegovega tlačno polnjenega 5,0-litrskega motorja V8 s 550 KM in naprednih voznih tehnologij do sloga in sodobne notranjosti, značilne za oznako R, predstavlja najvišji izraz športnega razkošja.

RAZIŠČITE SERIJO

RAZIŠČITE SERIJO

Prebrskajte modele Jaguarja XJ in odkrijte svoje idealne kombinacije zmogljivosti, upravljanja in udobja.

XJ S STANDARDNO MEDOSNO RAZDALJO
XJ Z DALJŠO MEDOSNO RAZDALJO

XJ S STANDARDNO MEDOSNO RAZDALJO

XJ Z DALJŠO MEDOSNO RAZDALJO