Logo jaguar mobile
 • Jaguar F-PACE

  Zmogljivi 'crossover', ki združuje osupljivo zmogljivost, intuitivne tehnologije in največjo uporabnost v svojem razredu.

 • Jaguar E-PACE

  Novo vozilo E-PACE je prvi kompaktni športni terenec znamke Jaguar. Predstavlja edinstveno kombinacijo elegantnega videza, agilnosti in dinamične vožnje.

 • NOVI JAGUAR I-PACE

  Predstavljamo prvo izjemno zmogljivo športno terensko vozilo iz družine Jaguar s samo električnim pogonom

 • Jaguar F-TYPE

  Močan, okreten in izjemno izrazit. Pravi Jaguarjev športni avto.

 • Jaguar XE

  Najbolj napredna, učinkovita in prefinjena športna limuzina, kar jih je Jaguar izdelal doslej.

 • Jaguar XF

  Vrhunski Jaguar. Samozavestno oblikovanje novega Jaguarja XF izstopa iz množice.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguarjev vrhunski salonski avto, popolna kombinacija izjemne tehnologije, športne vozne dinamike in bogatega razkošja.

XJ LUXURY LWB

XJ Luxury nudi lahkotno vozno izkušnjo v prefinjeni notranjosti, ki je ustvarjena, da prebudi čute. XJ Luxury je eleganten in zapeljiv, okreten in eleganten.
CO2 Izpusti g/km

Le 149

PORABA GORIVA kombinirana mpg (l/100 km)

Od 49,6 (5,7)

XJ Luxury nudi lahkotno vozno izkušnjo v prefinjeni notranjosti, ki je ustvarjena, da prebudi čute. XJ Luxury je eleganten in zapeljiv, okreten in eleganten.

XJ S STANDARDNO MEDOSNO RAZDALJO REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO

EDINSTVENO OBLIKOVANJE NOTRANJOSTI JAGUARJA XJ

Usnjeni sedeži iz zrnatega usnja v barvi Cashew Bond z masko armaturne plošče v barvi Truffle, stropne obloge v barvi Ivory Morzine, furnir v barvi Satin Rosewood in preproge v barvi Truffle.

NADZOR VOŽNJE NA VSEH PODLAGAH

Jaguarjev edinstveni Nadzor vožnje na vseh podlagah (ASPC) zagotavlja vzdrževanje nizke hitrosti med 3,6 km/h in 30 km/h. Jaguarju XJ pomaga, da se lažje spopada z razmerami, kadar je oprijem slabši in ne glede na vreme vozniku omogoča, da se osredotoča vožnjo. Sistem vsebuje tudi funkcijo odmika, ki Jaguarju XJ omogoča, da se izogne preostalim spolzkim podlagam ter funkcijo počasnega spusta, ki nadzira hitrost vozila na strminah.

Raziščite izkušnjo vožnje

POLNI LED ŽAROMETI

Energetsko učinkoviti polni LED žarometi Jaguarja XJ izboljšujejo vidljivost in so oblikovani za najvišjo raven udobja z izjemno mehkim vzorcem snopa. Svetloba LED žarnic je najbolj podobna dnevni svetlobi, kar omogoča, da človeško oko lažje vidi predmete.

Raziščite varnost

PANORAMSKA STEKLENA STREHA

Panoramsko stekleno streho, ki odbija vročino, je mogoče premakniti popolnoma preko zadnjih sedežev, zaradi česar notranjost preplavi naravna svetloba, hkrati pa filtrira UV žarke.

Raziščite zunanjost

SPECIFIKACIJE MODELA XJ LUXURY

Raziščite specifikacije Jaguarja XJ Luxury

Oglejte si celotne specifikacije Jaguarja XJ

PRILAGODITE SI SVOJ MODEL

Ustvarite popoln Jaguar XJ za vaš slog vožnje, slog poslovanja in vaš življenjski slog.

Sestavite svojega Jaguarja XJ