Logo jaguar mobile
 • Jaguar F-PACE

  Zmogljivi 'crossover', ki združuje osupljivo zmogljivost, intuitivne tehnologije in največjo uporabnost v svojem razredu.

 • Jaguar E-PACE

  Novo vozilo E-PACE je prvi kompaktni športni terenec znamke Jaguar. Predstavlja edinstveno kombinacijo elegantnega videza, agilnosti in dinamične vožnje.

 • NOVI JAGUAR I-PACE

  Predstavljamo prvo izjemno zmogljivo športno terensko vozilo iz družine Jaguar s samo električnim pogonom

 • Jaguar F-TYPE

  Močan, okreten in izjemno izrazit. Pravi Jaguarjev športni avto.

 • Jaguar XE

  Najbolj napredna, učinkovita in prefinjena športna limuzina, kar jih je Jaguar izdelal doslej.

 • Jaguar XF

  Vrhunski Jaguar. Samozavestno oblikovanje novega Jaguarja XF izstopa iz množice.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguarjev vrhunski salonski avto, popolna kombinacija izjemne tehnologije, športne vozne dinamike in bogatega razkošja.

VARNOST

Za vašo zaščito na vsakem potovanju je nameščen velik nabor varnostnih sistemov in sistemov za pomoč vozniku.
CO2 IZPUSTI g/km

Le 99 pri ročnem menjalniku
Le 106 pri samodejnem menjalniku

PORABA GORIVA kombinirana mpg (l/100 km)

Od 75,0 (3,8) pri ročnem menjalniku
Od 68,9 (4,1) pri samodejnem menjalniku

XJ je opremljen s številnimi sistemi za pomoč vozniku, ki so veliko več kot seštevek njihovih elementov, vsi pa delujejo tako, da je vožnja lažja in bolj varna.

OBLIKOVAN, DA ZAGOTAVLJA VARNOST

Ne glede na nalogo, pogoje in okolje ste lahko prepričani, da bo XJ naredil vse, da bo zaščitil vaš in vaše potnike.

FANTASTIČNE LUČI

FANTASTIČNE LUČI

Močni in učinkoviti žarometi Jaguarja XJ imajo izjemno mehak vzorec žarka in oddajajo svetlobo, ki je zelo podobna dnevni svetlobi, s čimer vam omogočajo, da hitreje prepoznate predmete. Na voljo pa je tudi prilagodljiva sprednja osvetlitev, ki je povezana s krmiljenjem in izboljša osvetlitev v ovinkih ter dodatna samodejna asistenca dolgih luči, ki vključi običajne žaromete, ko se vam približuje nasproti vozeče vozilo.

OTROŠKI SEDEŽI

OTROŠKI SEDEŽI

Na voljo je velika izbira otroških sedežev, ki so skladni z Jaguarjem XJ, tako da so vaši najmlajši vedno varni. Od lupinic za novorojenčke in dojenčke do sedežev za malo starejše otroke je vsa oprema oblikovana, tako da jo je preprosto namestiti, odstraniti in očistiti.

VEDNO POD NADZOROM

VEDNO POD NADZOROM

InControl Protect vključuje SOS za klic v sili, ki v primeru kritične situacije samodejno usmeri ustrezne službe na vašo točno lokacijo. Klic v primeru okvare na motorju omogoča, da optimizirana Jaguarjeva asistenca sporoči vašo lokacijo in diagnostične podatke vozila in s tem kar najbolj skrajša vaše zamude na poti. Aplikacija Remote Essentials vam omogoča, da s pomočjo svojega pametnega telefona nadzorujete svojega Jaguarja XJ in tako lahko preverite, ali so vrata zaklenjena in na primer raven goriva v rezervoarju.