Logo jaguar mobile
 • Jaguar F-PACE

  Zmogljivi 'crossover', ki združuje osupljivo zmogljivost, intuitivne tehnologije in največjo uporabnost v svojem razredu.

 • Jaguar E-PACE

  Novo vozilo E-PACE je prvi kompaktni športni terenec znamke Jaguar. Predstavlja edinstveno kombinacijo elegantnega videza, agilnosti in dinamične vožnje.

 • NOVI JAGUAR I-PACE

  Predstavljamo prvo izjemno zmogljivo športno terensko vozilo iz družine Jaguar s samo električnim pogonom

 • Jaguar F-TYPE

  Močan, okreten in izjemno izrazit. Pravi Jaguarjev športni avto.

 • Jaguar XE

  Najbolj napredna, učinkovita in prefinjena športna limuzina, kar jih je Jaguar izdelal doslej.

 • Jaguar XF

  Vrhunski Jaguar. Samozavestno oblikovanje novega Jaguarja XF izstopa iz množice.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguarjev vrhunski salonski avto, popolna kombinacija izjemne tehnologije, športne vozne dinamike in bogatega razkošja.

TEHNOLOGIJA V VOZILU

Zaradi naprednih sistemov za pomoč vozniku ste v Jaguarju XJ varni, povezani in se prijetno zabavate.
CO2 IZPUSTI g/km

Le 99 pri ročnem menjalniku
Le 106 pri samodejnem menjalniku

PORABA GORIVA kombinirana mpg (l/100 km)

Od 75,0 (3,8) pri ročnem menjalniku
Od 68,9 (4,1) pri samodejnem menjalniku

XJ je opremljen z vrsto serijskih in dodatnih sistemov InControl in sistemov za pomoč vozniku, ki omogočajo lažjo in bolj varno vožnjo. V vsakem Jaguarju XJ je serijsko nameščen InControl Touch Pro, Jaguarjev najhitrejši in najbolj napreden sistem za informacije in zabavo do zdaj. Sistemu InControl Touch Pro lahko dodate tudi InControl Connect Pro, ki nudi celovit paket profesionalnih storitev, ki še bolj razširijo zmožnosti sistema InControl Touch Pro.

POVEZAN AVTO

Vsa vozila XJ imajo Jaguarjev najnovejši sistem za informacije in zabavo InControl Touch Pro. Poganja ga Intelov štirijedrni sistem na čipu (SoC), ki zamisel povezanega avtomobila povzdigne na novo raven. Sistem se poveže z vašim pametnim telefonom in vam nudi velik nabor storitev, ki še izboljšajo vašo vozno izkušnjo in povezani ste, tudi ko se vozite.

INCONTROL ZASLON NA DOTIK

INCONTROL ZASLON NA DOTIK

Nadzorno središče Jaguarja XJ je zaslon na dotik. Novi, izjemno intuitiven vmesnik na dotik je mogoče povsem prilagoditi, in sicer z uporabo kretenj kot na pametnem telefonu ali tablici. Za hitro in natančno uporabo le pritisnite ali potegnite s prsti po zaslonu.

VIRTUALNI PRIKAZ INSTRUMENTOV

VIRTUALNI PRIKAZ INSTRUMENTOV

Visokoločljivostni prikaz instrumentov v Jaguarju XJ oživi informacije. Namesto na običajnih instrumentih so vsi podatki prikazani na 12,3-palčnem zaslon HD TFT. Zmogljiv večplastni virtualni zaslon je kombinacija uporabniku prijaznega grafičnega vmesnika z naprednimi funkcijami, s čimer vožnja postane še večji užitek. Izbirate lahko med štirimi vnaprej določenimi temami ali celozaslonsko navigacijo s 3D kartiranjem, karkoli najbolj ustreza vašim zahtevam.

ZABAVA ZA ZADNJE SEDEŽE

ZABAVA ZA ZADNJE SEDEŽE

Sistem za zabavo za zadnje sedeže, ki je na voljo kot dodatna oprema, sestavljajo izjemno ostri 10,2-palčni HD zasloni, ki jih je moč nameščati posamezno. Zaradi razmerja slike 16:9 so zelo primerni za celozaslonski ogled filmov. Ker je sistem opremljen z brezžičnimi slušalkami in daljinskim upravljalnikom, vhodi USB in HDMI, ki podpirajo več tablic ali pametnih telefonov, se lahko vsi potniki v Jaguarju XJ brez truda povežejo.

REALEN ZVOK

REALEN ZVOK

XJ nudi pestro izbiro avdio sistemov, vsak od njih pa je izdelan, da v vaše življenje prinese več glasbe. Jaguarjev zvočni sistem ima 250 W in z osmimi zvočniki nudi odlično akustično izkušnjo. Ostali trije sistemi, ki smo jih za Jaguarja XJ oblikovali z britanskimi avdio strokovnjaki iz podjetja Meridian nudijo še več: Meridianov 380 W digitalni sistem prostorskega zvoka, Meridianov 825 W digitalni sistem prostorskega zvoka in Meridianov 1300 W Reference digitalni zvočni sistem.

Vsi vsebujejo napredno tehnologijo programske opreme Digital Signal Processor (DSP), s pomočjo katere ustvarjajo izjemen stereo ali prostorski zvok v kabini in izboljšajo vsak element sistema, tu pa je še Meridian Cabin Correction, ki enkratno izboljša jasnost in izvirno reprodukcijo vaše glasbe.

IZBOLJŠANA VARNOST

IZBOLJŠANA VARNOST

XJ je oblikovan za najvišjo stopnjo varnosti, ko miruje in ko se vozi. Serijsko sta vgrajena alarm in blokada motorja. S ključem lahko na daljavo zaklenete ali dvojno zaklenete svojega Jaguarja XJ ali pa ga odklenete s pomočjo gumba na kljuki. Vrata pa lahko programirate tudi tako, da se samodejno zaklenejo, ko se odmaknete od vozila.