Logo jaguar mobile
 • Jaguar F-PACE

  Zmogljivi 'crossover', ki združuje osupljivo zmogljivost, intuitivne tehnologije in največjo uporabnost v svojem razredu.

 • Jaguar E-PACE

  Novo vozilo E-PACE je prvi kompaktni športni terenec znamke Jaguar. Predstavlja edinstveno kombinacijo elegantnega videza, agilnosti in dinamične vožnje.

 • NOVI JAGUAR I-PACE

  Predstavljamo prvo izjemno zmogljivo športno terensko vozilo iz družine Jaguar s samo električnim pogonom

 • Jaguar F-TYPE

  Močan, okreten in izjemno izrazit. Pravi Jaguarjev športni avto.

 • Jaguar XE

  Najbolj napredna, učinkovita in prefinjena športna limuzina, kar jih je Jaguar izdelal doslej.

 • Jaguar XF

  Vrhunski Jaguar. Samozavestno oblikovanje novega Jaguarja XF izstopa iz množice.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguarjev vrhunski salonski avto, popolna kombinacija izjemne tehnologije, športne vozne dinamike in bogatega razkošja.

Zunanjost

S svojim zlitjem mojstrskih dinamičnih linij in oblikovalske elegance XJ izpolnjuje Jaguarjevo zavezanost k estetiki lepote, čistosti in preprostosti.

Avtoritativen, eleganten in močan XJ, oblikovan kot solza, zaradi česar omogoča izjemno aerodinamično učinkovitost, saj popolnoma zmanjša zračni upor, kar mu omogoča hitrejše pospeševanje, večjo učinkovitost porabe goriva in manjše izpuste CO2.

PODAJTE IZJAVO

Pogled na Jaguarja XJ v gibanju vas osupne. Tudi ko miruje, vas bo vznemiril njegov močan značaj, ki se odraža v nizki široki drži in dolgi napeti bočni liniji. S svojim zlitjem mojstrskih dinamičnih linij in oblikovalske elegance XJ povsem uteleša Jaguarjevo zavezanost presunljivosti, dinamiki in čistem oblikovanju.

INTELIGENCA V GIBANJU

INTELIGENCA V GIBANJU

V Jaguarju XJ zaživita oblikovanje in tehnologija. Sprednji del avtomobila je krepak in samozavesten z mogočno sprednjo masko z mrežastimi podrobnostmi. Masko s strani dopolnjujeta energetsko učinkovita polna LED žarometa in edinstveno športno Jaguarjevo Double J oblikovanje dnevnih luči.

IZ VSEH STRANI GA NEMUDOMA SPOZNATE

IZ VSEH STRANI GA NEMUDOMA SPOZNATE

Na zadku njegovo moč in agilnost poudarjajo izjemne zadnje LED luči v obliki črke J in eliptične izpušne cevi.

TEKOČA LINIJA STREHE

TEKOČA LINIJA STREHE

Zadnje steklo Jaguarja XJ se neopazno zliva z avtom in ustvarja tekočo strešno linijo, ki poudarja dolg, nizek in širok profil.

XJ R-SPORT

XJ R-SPORT

XJ R-Sport ima dinamične oblikovne poteze, ki vključujejo masko v barvi Gloss Black in sprednji spodnji del odbijača, stranske pragove s črko R in zadnji spojler.