Logo jaguar mobile
 • Jaguar F-PACE

  Zmogljivi 'crossover', ki združuje osupljivo zmogljivost, intuitivne tehnologije in največjo uporabnost v svojem razredu.

 • Jaguar E-PACE

  Novo vozilo E-PACE je prvi kompaktni športni terenec znamke Jaguar. Predstavlja edinstveno kombinacijo elegantnega videza, agilnosti in dinamične vožnje.

 • NOVI JAGUAR I-PACE

  Predstavljamo prvo izjemno zmogljivo športno terensko vozilo iz družine Jaguar s samo električnim pogonom

 • Jaguar F-TYPE

  Močan, okreten in izjemno izrazit. Pravi Jaguarjev športni avto.

 • Jaguar XE

  Najbolj napredna, učinkovita in prefinjena športna limuzina, kar jih je Jaguar izdelal doslej.

 • Jaguar XF

  Vrhunski Jaguar. Samozavestno oblikovanje novega Jaguarja XF izstopa iz množice.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguarjev vrhunski salonski avto, popolna kombinacija izjemne tehnologije, športne vozne dinamike in bogatega razkošja.

XJ AUTOBIOGRAPHY LWB

Jaguar XJ Autobiography je vrhunec serije XJ z razkošnim in edinstvenim slogom, če se nahajate za volanom ali pa na potniških sedežih.
CO2 Izpusti g/km

Le 149

PORABA GORIVA kombinirana mpg (l/100 km)

Od 49,6 (5,7)

Izberite dinamičnost in učinkovitost izboljšanega 3,0-litrskega dizelskega motorja s 300 KM in turbopolnilnikom. Ali pa izjemno moč s tlačno polnjenim 3,0-litrskim bencinskim motorjem V6 s 340 KM, ki je na voljo s pogonom na zadnji dve ali vsa štiri kolesa. Tlačno polnjeni 5,0-litrski bencinski motor V8 s 510 KM nudi vrhunsko zmogljivost.

REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO

EDINSTVENO OBLIKOVANJE NOTRANJOSTI JAGUARJA XJ

Prostorni zadnji del kabine Jaguarja XJ je oblikovan za razvajanje. Možno pa jo je še dodatno dopolniti s posameznimi potovalnimi 10,2-palčnimi zasloni na dotik HD ločljivosti in ohišjem za multimedijsko napravo v sredinskem naslonu za roke ter upravljalniki za sprednje in zadnje sedeže, s tem pa pridobimo tudi uporaben prostor za shranjevanje.

360-STOPINJSKI NADZOR RAZDALJE PRI PARKIRANJU

360-stopinjski nadzor razdalje pri parkiranju in Zaznavanje prometa za vozilom uporabljata sprednja, zadnja in stranska ultrazvočna tipala ter vas obveščata o bližini objektov in drugih avtomobilov, ko parkirate ali zapuščate parkirišče. Parkirna asistenca samodejno krmili Jaguarja XJ na parkirno mesto, voznik pa upravlja le s pedali. Sistem prostorskih kamer ima na voljo pet kamer in z njimi omogoča različne poglede okrog vozila.

Raziščite tehnologijo v vozilu

REFERENČNI DIGITALNI ZVOČNI SISTEM MERIDIAN™ (1300 W)

Neverjetni digitalni zvočni sistem Meridian Reference 1300 W ima kar 26 zvočnikov. Ta neverjetni zvočni sistem zvoke ustvarja s pomočjo psihoakustike, zvoki pa so tako resnični, da jih možgani zaznajo kot povsem resnične.

*Dodatna oprema

Raziščite tehnologijo v vozilu

DIGITALNA TELEVIZIJA*

Potniki lahko na poti preko digitalnega televizijskega sprejemnika gledajo svoje najljubše televizijske oddaje. Voznik pa ima možnost ogleda najljubših televizijskih oddaj na zaslonu na dotik, a le kadar vozilo miruje.

*Dodatna oprema

Raziščite tehnologijo v vozilu

SPECIFIKACIJE MODELA XJ AUTOBIOGRAPHY

Raziščite specifikacije Jaguarja XJ Autobiography

Oglejte si specifikacije Jaguarja XJ

PRILAGODITE SI SVOJ MODEL

Ustvarite popoln Jaguar XJ za vaš slog vožnje, slog poslovanja in vaš življenjski slog.

Sestavite svojega Jaguarja XJ