Logo jaguar mobile
 • Jaguar F-PACE

  Zmogljivi 'crossover', ki združuje osupljivo zmogljivost, intuitivne tehnologije in največjo uporabnost v svojem razredu.

 • Jaguar E-PACE

  Novo vozilo E-PACE je prvi kompaktni športni terenec znamke Jaguar. Predstavlja edinstveno kombinacijo elegantnega videza, agilnosti in dinamične vožnje.

 • NOVI JAGUAR I-PACE

  Predstavljamo prvo izjemno zmogljivo športno terensko vozilo iz družine Jaguar s samo električnim pogonom

 • Jaguar F-TYPE

  Močan, okreten in izjemno izrazit. Pravi Jaguarjev športni avto.

 • Jaguar XE

  Najbolj napredna, učinkovita in prefinjena športna limuzina, kar jih je Jaguar izdelal doslej.

 • Jaguar XF

  Vrhunski Jaguar. Samozavestno oblikovanje novega Jaguarja XF izstopa iz množice.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguarjev vrhunski salonski avto, popolna kombinacija izjemne tehnologije, športne vozne dinamike in bogatega razkošja.

XF S SPORTBRAKE

XF v najbolj osupljivi in športni različici. XF z močjo V6.
IZPUSTI CO2 v g/km

Že od 149 pri modelu s samodejnim menjalnikom

PORABA GORIVA kombinirano l/100 km

Od 5.9 pri modelu s samodejnim menjalnikom

XF S združuje moč motorja V6 in športno razkošje z osupljivih slogom. Uživajte v natančnem vodenju s športnim vzmetenjem in izjemni vožnji, ki jo omogoča prilagodljiva dinamika z nastavljanjem dinamike*. Zmogljivost dopolnjuje odločno oblikovanje z elementi S, rdeča zavorna sedla, 19-palčna platišča iz zlitine, dvojna izpušna cev, izrazit zadnji spojler in edinstven slog notranjosti.

RAZIŠČITE XF S Saloon SESTAVITE SI SVOJEGA

RAZKOŠJE S ŠPORTNIM NAVDIHOM

XF S razkošje dopolnjuje s športnim slogom. Športni sedeži, oblazinjeni z usnjem Taurus in semišem, kovinske obloge pragov in večfunkcijski volan so opremljeni z ekskluzivno oznako S.

PRILAGODLJIVA DINAMIKA

PRILAGODLJIVA DINAMIKA

Za popolno udobje in natančen nadzor prilagodljiva dinamika elektronsko uravnava blažilnike za optimalen odziv vzmetenja Jaguarja XF. Do 500-krat v sekundi analizira krmiljenje in do 100-krat v sekundi premike karoserije ter ob upoštevanju voznikovih posegov stalno nadzira in prilagaja nastavitve vzmetenja, da zagotovi popolno odzivnost glede na pogoje in voznikove zahteve.

ŠPORTEN SLOG

ŠPORTEN SLOG

Z drznim oblikovanjem notranjosti in zunanjosti XF S tudi z videzom odraža svojo zmogljivost. Za mišičast poudarek že sicer dinamičnega oblikovanja Jaguarja XF poskrbijo oblikovni elementi S, med katerimi so športen sprednji odbijač, spojler in sijajno črni bočni pragi. V notranjosti športni sedeži in unikatni okrasni elementi Dark Hex poskrbijo za pečat popolne zmogljivosti.

ABSOLUTNA MOČ

ABSOLUTNA MOČ

XF S je na voljo z izjemnim 3,0-litrskim bencinskim motorjem V6 Supercharged, ki poganja tudi Jaguarja F-TYPE S. Osupljivo zmogljivost dopolnjuje z optimalno učinkovitostjo in prefinjenostjo.

NAJ BO XF SAMO VAŠ

Z obsežno zbirko zunanjih in notranjih dodatkov je XF pripravljen, da dopolni vaš življenjski slog in izpolni vaše želje.

RAZIŠČITE DODATNO OPREMO