Logo jaguar mobile
 • Jaguar F-PACE

  Zmogljivi 'crossover', ki združuje osupljivo zmogljivost, intuitivne tehnologije in največjo uporabnost v svojem razredu.

 • Jaguar E-PACE

  Novo vozilo E-PACE je prvi kompaktni športni terenec znamke Jaguar. Predstavlja edinstveno kombinacijo elegantnega videza, agilnosti in dinamične vožnje.

 • NOVI JAGUAR I-PACE

  Predstavljamo prvo izjemno zmogljivo športno terensko vozilo iz družine Jaguar s samo električnim pogonom

 • Jaguar F-TYPE

  Močan, okreten in izjemno izrazit. Pravi Jaguarjev športni avto.

 • Jaguar XE

  Najbolj napredna, učinkovita in prefinjena športna limuzina, kar jih je Jaguar izdelal doslej.

 • Jaguar XF

  Vrhunski Jaguar. Samozavestno oblikovanje novega Jaguarja XF izstopa iz množice.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguarjev vrhunski salonski avto, popolna kombinacija izjemne tehnologije, športne vozne dinamike in bogatega razkošja.

XF SPORTBRAKE R-SPORT

Drzen in odločen. Prepričljivo športen zunaj in znotraj.
IZPUSTI CO2 v g/km

Že od 118 pri modelu z ročnim menjalnikom
Že od 119 pri modelu s samodejnim menjalnikom

PORABA GORIVA kombinirano l/100 km

Od 4,5 pri modelu z ročnim menjalnikom
Od 4,5 pri modelu s samodejnim menjalnikom

XF R-Sport je drzen izraz športnega značaja Jaguarja XF. Mišičasto oblikovana karoserija poudari značilne poteze Jaguarja XF, športno vzmetenje* pa zagotavlja natančno vodenje in občutek povezanosti.

** Na voljo le pri 2,0-litrskih bencinskih motorjih Ingenium z 200 KM in 250 KM RWD ter dizelskih motorjih Ingenium s 180 KM in 240 KM RWD).

RAZIŠČITE XF R-SPORT Saloon SESTAVITE SI SVOJEGA

Z DIRKAŠKIM NAVDIHOM

Športen značaj Jaguarja XF odraža tudi njegova notranjost. Unikatni okrasni elementi Dark Morse Aluminium poudarjajo armaturno ploščo, ključne oblikovne podrobnosti pa nosijo oznako R-Sport za prepoznaven slog.

ŠPORTNA NOTRANJOST

ŠPORTNA NOTRANJOST

Športnost v povezavi s prefinjenostjo in razkošjem Jaguarja XF. Športna sedeža z oblazinjenjem Technical Mesh in usnjem Taurus nudita odlično oporo na dolgih vožnjah in v ostrih ovinkih. Pragi R-Sport in oznaka R-Sport na volanu tudi v notranjosti poudarjajo izjemen športni značaj.

ŠPORTNA ZUNANJOST

ŠPORTNA ZUNANJOST

Edinstven športni sprednji odbijač, stranska pragova R-Sport v barvi karoserije in strešne sani v barvi Gloss Black imajo izjemen učinek na zunanji videz vozila. Prepoznaven videz zaokroža oznaka R-Sport na stranskih režah za zajem zraka.

NAJ BO XF SAMO VAŠ

Z obsežno zbirko zunanjih in notranjih dodatkov je XF pripravljen, da dopolni vaš življenjski slog in izpolni vaše želje.

RAZIŠČITE DODATNO OPREMO