Logo jaguar mobile
 • Jaguar F-PACE

  Zmogljivi 'crossover', ki združuje osupljivo zmogljivost, intuitivne tehnologije in največjo uporabnost v svojem razredu.

 • Jaguar E-PACE

  Novo vozilo E-PACE je prvi kompaktni športni terenec znamke Jaguar. Predstavlja edinstveno kombinacijo elegantnega videza, agilnosti in dinamične vožnje.

 • NOVI JAGUAR I-PACE

  Predstavljamo prvo izjemno zmogljivo športno terensko vozilo iz družine Jaguar s samo električnim pogonom

 • Jaguar F-TYPE

  Močan, okreten in izjemno izrazit. Pravi Jaguarjev športni avto.

 • Jaguar XE

  Najbolj napredna, učinkovita in prefinjena športna limuzina, kar jih je Jaguar izdelal doslej.

 • Jaguar XF

  Vrhunski Jaguar. Samozavestno oblikovanje novega Jaguarja XF izstopa iz množice.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguarjev vrhunski salonski avto, popolna kombinacija izjemne tehnologije, športne vozne dinamike in bogatega razkošja.

Play

DODATNA OPREMA JAGUAR GEAR SPORTBRAKE

Izbirate lahko med široko paleto dodatne opreme in si do najmanjše podrobnosti prilagodite svoje vozilo XF Sportbrake.

Želite svojemu vozilu XF Sportbrake dodati osebno noto? Kakšen praktičen dodatek? Ali morda kanček osebnega sloga? Najbolj priljubljeno dodatno opremo smo razdelili v štiri pakete: Towing (Vleka), Lifestyle (Življenjski slog), Styling (Eleganca) in Business (Posel). Oglejte si jo in si sestavite svoje sanjsko vozilo XF Sportbrake ali pa prebrskajte naš spletni katalog dodatne opreme, da bi dobili vpogled v celotno ponudbo.

KATALOG DODATNE OPREME

PAKET TOWING

Ne glede na to, na kakšno pustolovščino se podajate, paket za vleko modela XF Sportbrake omogoča preprosto in enostavno vleko priklopnikov.

PAKET TOWING

PAKET TOWING

Najsi gre za prikolico za kampiranje, čoln ali celo prikolico za prevoz konj, lahko z električno pomično ali snemljivo kljuko za seboj vlečete do 2000 kg. Vrhunski nosilec za kolesa, ki se namesti na vlečno kljuko, zagotavlja priročno rešitev za prevoz koles z dodatki za hitro razkladanje in varnim zaskočnim mehanizmom.

PAKET LIFESTYLE

Ne glede na to, s katerim športom ali hobijem se ukvarjate, vam bo dodatna oprema tega paketa omogočila, da boste v svojih dejavnostih nadvse uživali in hkrati zaščitili svoje vozilo XF.

PAKET STYLING

Model XF Sportbrake je že tako ali tako eleganten, značilen videz vozila pa subtilno še izboljša paket Styling.

PAKET LIFESTYLE

PAKET LIFESTYLE

V športnem strešnem kovčku lahko prevažate športno opremo in prtljago. V notranjosti lahko prtljažni prostor in prostore za noge potnikov opremite z gumijastimi preprogami, ki omogočajo preprosto čiščenje in zaščito pred obrabo.

PAKET STYLING

PAKET STYLING

Dodatno pozornost bodo vzbudili kromirana pokrova vzvratnih ogledal, prestavni ročici iz aluminija in elegantna prekrivka za prtljažni prostor v barvi Jet Black.

PAKET BUSINESS

PAKET BUSINESS

Pripni in odpelji (Click and Go) je kompaktni sistem za shranjevanje, ki se ga namesti na zadnji del naslonov za glavo sprednjih sedežev. Vsebuje obešalnik za obleke, ki se ga namesti na naslon za glavo, zaradi katerega bodo vaše obleke ostale čisto brez nepotrebnih gub. Za omogočanje zabave za zadnje sedeže lahko pod različnimi koti preprosto namestite odstranljivo držalo za tablične računalnike. Pripni in obesi (Click and Hook) je univerzalna kljuka, na katero lahko obešate stvari, kot so nakupovalne vrečke, da vam v prtljažniku ostane dovolj prostora za preostalo prtljago.

PAKET BUSINESS

S paketom Business za model vozila XF Sportbrake opravljanje dela iz avtomobila še nikoli ni bilo tako preprosto.