Logo jaguar mobile
 • Jaguar F-PACE

  Zmogljivi 'crossover', ki združuje osupljivo zmogljivost, intuitivne tehnologije in največjo uporabnost v svojem razredu.

 • Jaguar E-PACE

  Novo vozilo E-PACE je prvi kompaktni športni terenec znamke Jaguar. Predstavlja edinstveno kombinacijo elegantnega videza, agilnosti in dinamične vožnje.

 • NOVI JAGUAR I-PACE

  Predstavljamo prvo izjemno zmogljivo športno terensko vozilo iz družine Jaguar s samo električnim pogonom

 • Jaguar F-TYPE

  Močan, okreten in izjemno izrazit. Pravi Jaguarjev športni avto.

 • Jaguar XE

  Najbolj napredna, učinkovita in prefinjena športna limuzina, kar jih je Jaguar izdelal doslej.

 • Jaguar XF

  Vrhunski Jaguar. Samozavestno oblikovanje novega Jaguarja XF izstopa iz množice.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguarjev vrhunski salonski avto, popolna kombinacija izjemne tehnologije, športne vozne dinamike in bogatega razkošja.

XF R-SPORT

Drzen in odločen. Prepričljivo športen zunaj in znotraj.
IZPUSTI CO2 v g/km

Že od 104 pri modelu z ročnim menjalnikom
Že od 109 pri modelu s samodejnim menjalnikom

PORABA GORIVA kombinirano l/100 km

Od 4,0 pri modelu z ročnim menjalnikom
Od 4,1 pri modelu s samodejnim menjalnikom

XF R-SPORT

XF R-Sport je drzen izraz športnega značaja Jaguarja XF. Mišičasto oblikovana karoserija poudari značilne poteze Jaguarja XF, športno vzmetenje* pa zagotavlja natančno vodenje in občutek povezanosti.

SESTAVITE SI SVOJEGA Rezervirajte testno vožnjo

Z DIRKAŠKIM NAVDIHOM

Športen značaj Jaguarja XF odraža tudi njegova notranjost. Unikatni okrasni elementi Dark Morse Aluminium poudarjajo armaturno ploščo, ključne oblikovne podrobnosti pa nosijo oznako R-Sport za prepoznaven slog.

ŠPORTNA NOTRANJOST

ŠPORTNA NOTRANJOST

Športnost v povezavi s prefinjenostjo in razkošjem Jaguarja XF. Športna sedeža z oblazinjenjem Technical Mesh in usnjem Taurus nudita odlično oporo na dolgih vožnjah in v ostrih ovinkih. Pragi R-Sport in oznaka R-Sport na volanu tudi v notranjosti poudarjajo izjemen športni značaj.

ŠPORTNA ZUNANJOST

ŠPORTNA ZUNANJOST

Zunanjost Jaguarja R-Sport zagotovo naredi vtis. Za prepoznavnost poskrbi edinstveno oblikovanje zunanjosti, ki vključuje športen sprednji odbijač, bočne prage R-Sport v barvi karoserije, zadnji spojler in oznako R-Sport na bočnih zračnikih.

ŠPORTNO VZMETENJE*

ŠPORTNO VZMETENJE*

Športno vzmetenje Jaguarja R-Sport je opremljeno z bolj togimi vijačnimi vzmetmi in progresivnimi športnimi amortizerji. Vzmeti in amortizerji so posebej nastavljeni za izjemno vodenje in dinamičnost ob zagotavljanju Jaguarjeve legendarne odlične vožnje.

NAJ BO XF SAMO VAŠ

Z obsežno zbirko zunanjih in notranjih dodatkov je XF pripravljen, da dopolni vaš življenjski slog in izpolni vaše želje.

RAZIŠČITE DODATNO OPREMO