Logo jaguar mobile
 • Jaguar F-PACE

  Zmogljivi 'crossover', ki združuje osupljivo zmogljivost, intuitivne tehnologije in največjo uporabnost v svojem razredu.

 • Jaguar E-PACE

  Novo vozilo E-PACE je prvi kompaktni športni terenec znamke Jaguar. Predstavlja edinstveno kombinacijo elegantnega videza, agilnosti in dinamične vožnje.

 • NOVI JAGUAR I-PACE

  Predstavljamo prvo izjemno zmogljivo športno terensko vozilo iz družine Jaguar s samo električnim pogonom

 • Jaguar F-TYPE

  Močan, okreten in izjemno izrazit. Pravi Jaguarjev športni avto.

 • Jaguar XE

  Najbolj napredna, učinkovita in prefinjena športna limuzina, kar jih je Jaguar izdelal doslej.

 • Jaguar XF

  Vrhunski Jaguar. Samozavestno oblikovanje novega Jaguarja XF izstopa iz množice.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguarjev vrhunski salonski avto, popolna kombinacija izjemne tehnologije, športne vozne dinamike in bogatega razkošja.

XF PURE

Bistvo Jaguarja XF. Na voznika osredotočena Jaguarjeva zmogljivost, ki jo dopolnjuje učinkovitost.
IZPUSTI CO2 v g/km

Že od 104 pri modelu z ročnim menjalnikom
Že od 109 pri modelu s samodejnim menjalnikom

PORABA GORIVA kombinirano l/100 km

Od 4,0 pri modelu z ročnim menjalnikom
Od 4,1 pri modelu s samodejnim menjalnikom

XF PURE

Osupljiva aerodinamična zunanjost, ki jo dopolnjuje sodobna notranjost. XF Pure razvaja z udobjem, da boste še bolj uživali v vsaki vožnji pa bo poskrbel Jaguarjev novi sistem InControl z 8-palčnim zaslonom na dotik. S pestro izbiro motorjev in menjalnikov lahko poskrbite za izrazito zmogljivost ali presenetljivo varčnost.

SESTAVITE SI SVOJEGA Rezervirajte testno vožnjo

ČISTA PREFINJENOST

XF Pure vas pričakuje z najsodobnejšimi tehnologijami in sodobno izdelavo. V 8 smereh nastavljiva sedeža in mojstrski sijajno črni furnir za udobje in slog. Vsako vožnjo polepša napredni sistem za informacije in razvedrilo, ki ga dopolnjuje Jaguarjev zvočni sistem z močjo 80 W in osmimi zvočniki.

RAZPON ZMOGLJIVOSTI

RAZPON ZMOGLJIVOSTI

Jaguarja XF lahko poganjajo motorji od 2,0-litrskega štirivaljnika E-Performance (163 KM) z izpusti CO2 samo 104 g/km pa vse do 2,0-litrskega motorja (300 KM), ki iz mirovanja do 100 km/h pospeši v 5,8 sekunde. Od varčnosti do zmogljivosti, vedno je na voljo XF za vas.

IZBIRA MENJALNIKA

IZBIRA MENJALNIKA

XF je na voljo s 6-stopenjskim ročnim* ali 8-stopenjskim elektronskim samodejnim menjalnikom. Ročni menjalnik odlikuje uglajeno in natančno prestavljanje za vrhunsko udobje. Samodejni menjalnik prestavlja uglajeno in izjemno hitro za lahkotno pospeševanje.

*Ročni menjalnik je na voljo z 2,0-litrskim štirivaljnim motorjem s 163 KM (E-Performance) in 2,0-litrskim štirivaljnim turbodizelskim motorjem Ingenium s 180 KM. Odvisno od države uvoznice.
Na sliki je prikazan samodejni menjalnik.

SKUPNI STROŠKI LASTNIŠTVA

SKUPNI STROŠKI LASTNIŠTVA

Jaguarja XF smo zasnovali za majhne skupne stroške lastništva. Presenetil vas bo z izjemno učinkovito porabo goriva od 4,0 l/100 km in izpusti CO2 od 104 g/km. A prihrankov še ni konec. XF nudi tudi podaljšane servisne intervale. Tako boste lahko na servisno vzdrževanje pomislili samo na vsakih 34.000 km ali dve leti.

NAJ BO XF SAMO VAŠ

Z obsežno zbirko zunanjih in notranjih dodatkov je XF pripravljen, da dopolni vaš življenjski slog in izpolni vaše želje.

RAZIŠČITE DODATNO OPREMO