Logo jaguar mobile
 • Jaguar XE

  Najbolj napredna, učinkovita in prefinjena športna limuzina, kar jih je Jaguar izdelal doslej.

 • Jaguar XF

  Vrhunski Jaguar. Samozavestno oblikovanje novega Jaguarja XF izstopa iz množice.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguarjev vrhunski salonski avto, popolna kombinacija izjemne tehnologije, športne vozne dinamike in bogatega razkošja.

 • Jaguar E-PACE

  Novo vozilo E-PACE je prvi kompaktni športni terenec znamke Jaguar. Predstavlja edinstveno kombinacijo elegantnega videza, agilnosti in dinamične vožnje.

 • Jaguar F-PACE

  Zmogljivi 'crossover', ki združuje osupljivo zmogljivost, intuitivne tehnologije in največjo uporabnost v svojem razredu.

 • Jaguar F-TYPE

  Močan, okreten in izjemno izrazit. Pravi Jaguarjev športni avto.

 • I-PACE CONCEPT

  Predstavljamo I-Pace Concept, predogled Jaguarjevega prvega čisto električnega 5 sedežnega športnega avtomobila.

XF PURE

Bistvo Jaguarja XF. Na voznika osredotočena Jaguarjeva zmogljivost, ki jo dopolnjuje učinkovitost.
IZPUSTI CO2 v g/km

Že od 104 pri modelu z ročnim menjalnikom
Že od 109 pri modelu s samodejnim menjalnikom

PORABA GORIVA kombinirano l/100 km

Od 4,0 pri modelu z ročnim menjalnikom
Od 4,1 pri modelu s samodejnim menjalnikom

XF PURE

Osupljiva aerodinamična zunanjost, ki jo dopolnjuje sodobna notranjost. XF Pure razvaja z udobjem, da boste še bolj uživali v vsaki vožnji pa bo poskrbel Jaguarjev novi sistem InControl z 8-palčnim zaslonom na dotik. S pestro izbiro motorjev in menjalnikov lahko poskrbite za izrazito zmogljivost ali presenetljivo varčnost.

SESTAVITE SI SVOJEGA Rezervirajte testno vožnjo

ČISTA PREFINJENOST

XF Pure vas pričakuje z najsodobnejšimi tehnologijami in sodobno izdelavo. V 8 smereh nastavljiva sedeža in mojstrski sijajno črni furnir za udobje in slog. Vsako vožnjo polepša napredni sistem za informacije in razvedrilo, ki ga dopolnjuje Jaguarjev zvočni sistem z močjo 80 W in osmimi zvočniki.

RAZPON ZMOGLJIVOSTI

RAZPON ZMOGLJIVOSTI

Jaguarja XF lahko poganjajo motorji od 2,0-litrskega štirivaljnika E-Performance (163 KM) z izpusti CO2 samo 104 g/km pa vse do 2,0-litrskega motorja (300 KM), ki iz mirovanja do 100 km/h pospeši v 5,8 sekunde. Od varčnosti do zmogljivosti, vedno je na voljo XF za vas.

IZBIRA MENJALNIKA

IZBIRA MENJALNIKA

XF je na voljo s 6-stopenjskim ročnim* ali 8-stopenjskim elektronskim samodejnim menjalnikom. Ročni menjalnik odlikuje uglajeno in natančno prestavljanje za vrhunsko udobje. Samodejni menjalnik prestavlja uglajeno in izjemno hitro za lahkotno pospeševanje.

*Ročni menjalnik je na voljo z 2,0-litrskim štirivaljnim motorjem s 163 KM (E-Performance) in 2,0-litrskim štirivaljnim turbodizelskim motorjem Ingenium s 180 KM. Odvisno od države uvoznice.
Na sliki je prikazan samodejni menjalnik.

SKUPNI STROŠKI LASTNIŠTVA

SKUPNI STROŠKI LASTNIŠTVA

Jaguarja XF smo zasnovali za majhne skupne stroške lastništva. Presenetil vas bo z izjemno učinkovito porabo goriva od 4,0 l/100 km in izpusti CO2 od 104 g/km. A prihrankov še ni konec. XF nudi tudi podaljšane servisne intervale. Tako boste lahko na servisno vzdrževanje pomislili samo na vsakih 34.000 km ali dve leti.

NAJ BO XF SAMO VAŠ

Z obsežno zbirko zunanjih in notranjih dodatkov je XF pripravljen, da dopolni vaš življenjski slog in izpolni vaše želje.

RAZIŠČITE DODATNO OPREMO