Logo jaguar mobile
 • Jaguar F-PACE

  Zmogljivi 'crossover', ki združuje osupljivo zmogljivost, intuitivne tehnologije in največjo uporabnost v svojem razredu.

 • Jaguar E-PACE

  Novo vozilo E-PACE je prvi kompaktni športni terenec znamke Jaguar. Predstavlja edinstveno kombinacijo elegantnega videza, agilnosti in dinamične vožnje.

 • NOVI JAGUAR I-PACE

  Predstavljamo prvo izjemno zmogljivo športno terensko vozilo iz družine Jaguar s samo električnim pogonom

 • Jaguar F-TYPE

  Močan, okreten in izjemno izrazit. Pravi Jaguarjev športni avto.

 • Jaguar XE

  Najbolj napredna, učinkovita in prefinjena športna limuzina, kar jih je Jaguar izdelal doslej.

 • Jaguar XF

  Vrhunski Jaguar. Samozavestno oblikovanje novega Jaguarja XF izstopa iz množice.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguarjev vrhunski salonski avto, popolna kombinacija izjemne tehnologije, športne vozne dinamike in bogatega razkošja.

PRAKTIČNOST IN VARNOST

Model XF nudi vsestransko prostornost in številne praktične lastnosti, ponaša pa se tudi s 5 zvezdicami varnostnega certifikata Euro NCAP*.

PRAKTIČNE PODROBNOSTI

V vsestranski notranjosti vozila XF lahko kar najbolje izkoristite svoj življenjski slog. Praktične in napredne vozne tehnologije zagotavljajo, da bo vsako potovanje še bolj preprosto in sproščujoče.

SESTAVITE SI SVOJEGA

Prikazano vozilo: model XF S Sportbrake z nameščeno dodatno opremo (ki je odvisna od države uvoznice). 
* Le pri modelu XF Saloon.

Play

POMIČNA VLEČNA KLJUKA

Električno pomična vlečna kljuka, ki je na voljo kot dodatna oprema, je diskretno skrita za zadnji odbijač, zaradi česar linije zadka ostanejo čiste in privlačne. Vlečna kljuka omogoča vleko tovora do 2000 kg.

AKTIVNI KLJUČ

Aktivni ključ, ki je pri modelu XF Sportbrake na voljo kot dodatna oprema, zagotavlja še lažje in bolj polno življenje. Robustna in popolnoma vodoodporna zapestnica vam omogoča, da uživate v številnih dejavnostih – od padalstva do plavanja, ključ vašega vozila pa bo vedno z vami. Običajni ključi lahko ostanejo v vozilu, saj so zaradi varnostnih razlogov neaktivni.

SAMODEJNO ODPIRANJE VRAT PRTLJAŽNIKA Z GIBI*

SAMODEJNO ODPIRANJE VRAT PRTLJAŽNIKA Z GIBI*

S funkcijo samodejnega odpiranja vrat prtljažnika z gibi lahko prtljažnik odpirate tudi, kadar imate polne roke. Nogo preprosto nežno približate kateremukoli od zadnjih vogalov vozila in vrata prtljažnika se odprejo ali zaprejo. 

* Dodatna oprema (na voljo le v kombinaciji z vstopanjem v vozilo brez ključa in pomočjo pri vzvratnem parkiranju).

PRTLJAŽNIK

Vsestranska notranjost modela XF Sportbrake je zasnovana tako, da ustreza zahtevam vašega življenjskega sloga. Prtljažnik obsega 565 litrov prostornine, in to z nameščenimi zadnjimi sedeži. Če sedeže zložite, boste dobili prostor, ki je dolg cela dva metra in na najožji točki širši od enega metra. Prostornina prtljažnika bo v tem primeru znašala celih 1675 litrov, na voljo pa vam bo tudi dodaten prostor pod novonastalim dnom prtljažnika.

NAPREDNA POMOČ PRI PARKIRANJU*

S temi sistemi je parkiranje na tesnih parkiriščih preprostejše kot kadarkoli doslej. Tipala merijo razdalje in če prostor ustreza, sistem pri bočnem in pravokotnem vzvratnem parkiranju natančno usmeri vozilo v parkirno mesto – voznik nadzira le stopalki zavor in plina. Pri bočno parkiranem vozilu je na voljo tudi funkcija za pomoč pri vožnji iz parkirnega prostora. Sistem za zaznavanje prometa za vozilom uporablja tipala nadzora mrtvih kotov in lahko zazna vozila, ki jih voznik morda ne vidi, ter sproži zvočno opozorilo in obvestilo na zaslonu na dotik.

*Možnosti za doplačilo

NADZOR MRTVEGA KOTA Z ASISTENCO IN ZAZNAVANJE PROMETA ZA VAMI

Če vaše vozilo zazna drugo vozilo, ki se hitro približuje vašemu mrtvemu kotu, vas sistem za nadzor mrtvega kota** na to opozori z malo opozorilno lučko na ustreznem zunanjem vzvratnem ogledalu. Nadgradnja sistema za nadzor mrtvega kota je asistenca za mrtvi kot, ki vas ob pomoči krmilnega navora usmeri stran od vozila v vašem mrtvem kotu, kadar menjate vozni pas. Z istim radarskim sistemom vas zaznavanje prometa za vozilom na zaslonu na dotik med vzvratno vožnjo opozarja na vozila v bližini. Na primer pri zapuščanju parkirnega mesta, kjer je vaš pogled omejen.

** Dodatna oprema.