Logo jaguar mobile
 • Jaguar F-PACE

  Zmogljivi 'crossover', ki združuje osupljivo zmogljivost, intuitivne tehnologije in največjo uporabnost v svojem razredu.

 • Jaguar E-PACE

  Novo vozilo E-PACE je prvi kompaktni športni terenec znamke Jaguar. Predstavlja edinstveno kombinacijo elegantnega videza, agilnosti in dinamične vožnje.

 • NOVI JAGUAR I-PACE

  Predstavljamo prvo izjemno zmogljivo športno terensko vozilo iz družine Jaguar s samo električnim pogonom

 • Jaguar F-TYPE

  Močan, okreten in izjemno izrazit. Pravi Jaguarjev športni avto.

 • Jaguar XE

  Najbolj napredna, učinkovita in prefinjena športna limuzina, kar jih je Jaguar izdelal doslej.

 • Jaguar XF

  Vrhunski Jaguar. Samozavestno oblikovanje novega Jaguarja XF izstopa iz množice.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguarjev vrhunski salonski avto, popolna kombinacija izjemne tehnologije, športne vozne dinamike in bogatega razkošja.

Play

NOTRANJOST

Notranjost Jaguarja XF razvaja z izbiro izjemnega razkošja in obilico prostora.

sodobna izdelave

V notranjosti XF razvaja s sodobnimi materiali, ki so ekskluzivno obdelani, da nudijo vrhunsko udobje in občutek prijetnega počutja. Središče notranjosti so vgrajene oblikovne poteze, ki si jih XF deli z drugimi modeli v Jaguarjevi paleti. Čez sklop instrumentov se nadaljujejo na armaturno ploščo in vzdolž voznikovih in sovoznikovih vrat.

SESTAVITE SI SVOJEGA
NA VOZNIKOVEM SEDEŽU

NA VOZNIKOVEM SEDEŽU

Ko odprete vrata vozila Jaguar XF, vas tipka Start že vabi v kabino. Podobno utripu srca ustvari čustveno vez med voznikom in vozilom. Njegovih 72 dvojnih utripov na minuto odgovarja utripanju srca jaguarja, ko počiva. Pritisnite tipko Start in XF se prebudi. Prezračevalne odprtine se odprejo s popolno koreografijo, sodobni vrtljivi izbirnik* v barvi Satin Black se počasi dvigne in motor zabobni – vse to vas navdihne za vožnjo, ki je pred vami.

*Samo s samodejnim menjalnikom.

NAJKAKOVOSTNEJŠI MATERIALI

Skrbno izbrano usnje in furnirji zagotavljajo, da je v Jaguarju XF razkošje vedno možno tudi otipati. Če so vam ogljikova vlakna ljubša od lesnih furnirjev, lahko z njimi dopolnite čudovit izbor usnja, vaš XF pa bo vedno navdušil tako z videzom kot z občutkom.

PODROBNOSTI OBLIKOVANJA

PODROBNOSTI OBLIKOVANJA

XF odlično izdelavo združuje s sodobnimi materiali in navdušuje z vrsto možnosti v notranjosti. Kot rokavice mehko usnje – tudi zrnato usnje Windsor – z dvojnimi šivi lahko dopolnjujejo elegantni furnirji in odlično blago v različnih barvah.

OSEBNI PEČAT

Da ustvarite Jaguarja XF, ki se povsem prilega vašemu slogu, vam je na voljo pestra izbira – od elegantnih sodobnih furnirjev, izjemnega oblazinjenja iz blaga in usnja do pestre palete barvnih kombinacij. Osvetljene prage lahko opremite z napisom po svoji izbiri*.

*Funkcija za doplačilo.

Sestavite si svojega
PROSTOR ZA SPROSTITEV

PROSTOR ZA SPROSTITEV

Kabina vozila Jaguar XF je razkošna, prostorna in prilagojena vašim željam. Prostorni zadnji sedeži in obilica prostora za noge še dodatno prispevata izjemnemu udobju za potnike. K vzdušju v vozilu Jaguar XF prispeva tudi notranja razpoloženjska osvetlitev, bralne lučke LED pa omogočajo jasno osebno osvetlitev.

Z MISLIJO NA SVEŽ ZRAK

Če želite izboljšati kakovost zraka v vozilu XF Sportbrake, vam je kot dodatna oprema na voljo nov sistem za ionizacijo. Sistem omogoča, da tok zraka, preden zakroži po kabini vozila, steče skozi ionizator, ki ga filtrira in očisti. Tako se izničijo neprijetne vonjave ter zmanjšata število bakterij in onesnaženost, zrak v kabini pa je bolj prijeten in zdrav.

NEŽEN ZAMAH

1,6 m2 velika nepremična panoramska streha, ki je na voljo pri modelu XF Sportbrake, je največja steklena streha iz enega kosa v tem razredu vozil. V kabino uvaja še več zračnosti in naravne svetlobe. Kot dodatna oprema vam je na voljo tudi zastor za strešno okno, ki ga lahko zapirate in odpirate z nežnim zamahom roke, ne da bi morali pri tem umakniti pogled z vozišča.