Logo jaguar mobile
 • Jaguar F-PACE

  Zmogljivi 'crossover', ki združuje osupljivo zmogljivost, intuitivne tehnologije in največjo uporabnost v svojem razredu.

 • Jaguar E-PACE

  Novo vozilo E-PACE je prvi kompaktni športni terenec znamke Jaguar. Predstavlja edinstveno kombinacijo elegantnega videza, agilnosti in dinamične vožnje.

 • NOVI JAGUAR I-PACE

  Predstavljamo prvo izjemno zmogljivo športno terensko vozilo iz družine Jaguar s samo električnim pogonom

 • Jaguar F-TYPE

  Močan, okreten in izjemno izrazit. Pravi Jaguarjev športni avto.

 • Jaguar XE

  Najbolj napredna, učinkovita in prefinjena športna limuzina, kar jih je Jaguar izdelal doslej.

 • Jaguar XF

  Vrhunski Jaguar. Samozavestno oblikovanje novega Jaguarja XF izstopa iz množice.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguarjev vrhunski salonski avto, popolna kombinacija izjemne tehnologije, športne vozne dinamike in bogatega razkošja.

VGRAJENE TEHNOLOGIJE

Intuitivne tehnologije Jaguarja XF poskrbijo, da bo vsaka vožnja varnejša, še bolj povezana in nadvse prijetna.
IZPUSTI CO2 v g/km

Že od 99 pri modelu z ročnim menjalnikom
Že od 106 pri modelu s samodejnim menjalnikom

PORABA GORIVA kombinirano l/100 km

Od 3,8 pri modelu z ročnim menjalnikom
Od 4,1 pri modelu s samodejnim menjalnikom

INOVACIJE VOZIL JAGUAR

V vsako vozilo Jaguar XF so nameščene inovativne in neopazno dodane tehnologije InControl – od celovite večpredstavitvene podpore do premišljeno vgrajenih zvočnih sistemom in inteligentnih pomoči za voznika.

Sestavite si svojega


INCONTROL

Z Jaguarjevo zbirko naprednih tehnologij InControl boste uživali z najsodobnejšim sistemom za razvedrilo in informacije v vozilu ter obenem ostali povezani s svojim vozilom in zunanjim svetom. Sistem inteligentnih rešitev InControl je brezhibno povezan z vašimi osebnimi napravami, podatki in mediji, da zagotovi še boljšo in bogatejšo izkušnjo lastništva in vožnje.

Play

Sistem Incontrol

TOUCH

TOUCH

Sistem za informacije in razvedrilo Touch je središče za povezave, upravljanje in razvedrilo v Jaguarju XF. Njegov 8" zaslon na dotik z intuitivnim upravljanjem z dotiki in pomiki vam zagotavlja popoln nadzor nad številnimi funkcijami, vključno z zvočnim sistemom, klimatsko napravo in navigacijo.

Sistem Touch lahko za doplačilo dopolnite s paketom Connect, ki vam omogoča, da z uporabo antene vozila vzpostavite dostopno točko Wi-Fi. Na voljo je tudi večfunkcijska aplikacija, ki vam omogoča, da s svojim pametnim telefonom nadzirate in upravljate nekatere funkcije svojega Jaguarja XF*.

*Opisane funkcije so lahko na voljo za doplačilo

TOUCH PRO

TOUCH PRO

Touch Pro nadgradi napredne tehnologije Jaguarja XF na naslednjo raven in vključuje 10,2" zaslon na dotik z bliskovito odzivnostjo. Med odlikami sistema Touch Pro so tudi glasovno upravljanje s pogovornim jezikom, 10 GB prostora za različne medije in povsem novi navigacijski sistem z 2D in 3D prikazom zemljevidov, prikazom satelitov in funkcijo za vodenje s predvidevanjem.

Poleg vseh funkcij sistema Connect paket Connect Pro za doplačilo nudi še vrsto dodatnih storitev, ki so na voljo samo s sistemom Touch Pro. Med edinstvenimi funkcijami je tudi spletno usmerjanje, ki v živo nadzira stanje v prometu in poskrbi, da v kar najkrajšem času pridete na cilj*.

*Opisane funkcije so lahko na voljo za doplačilo.

DELJENI ZASLON

DELJENI ZASLON

Deljeni zaslon je del dodatne opreme, ki sovozniku in vozniku omogoča, da uživata v prikazu različnih medijskih vsebin na istem 10,2-palčnem zaslonu na dotik. Sovoznik lahko na primer gleda film (ali posluša glasbo z brezžičnimi slušalkami, ki omogočajo občutek prostorskega zvoka), voznik pa si na navigacijskem sistemu ogleduje začrtano pot.

WI-FI V VOZILU

WI-FI V VOZILU

Paketa Connect in Connect Pro, ki sta na voljo za doplačilo, nudita dostopno točko Wi-Fi, ki uporablja zmogljivo zunanjo anteno Jaguarja XF – potnikom omogočata, da z omrežjem Wi-Fi povežejo do osem naprav.

PROJEKCIJSKI ZASLON Z LASERSKO TEHNOLOGIJO

S projekcijskim zaslonom z lasersko tehnologijo* v Jaguarju XF ste lahko vedno osredotočeni na cesto. Najnaprednejši sistem projicira različne pomembne informacije na vetrobransko steklo. Z lasersko ostro in jasno sliko, ki takšna ostane tudi v neposredni sončni svetlobi, so lahko prikazani podatki o hitrosti vozila, navigacijski napotki, obvestila tempomata in podatki prepoznavanja prometnih znakov, če je sistem del opreme vozila.

*Možnost za doplačilo

AVDIO

AVDIO

Izjemni zvočni sistemi vozil XF poskrbijo, da glasba v vašem vozilu oživi. Zvočni sistem Jaguar z 8 zvočniki nudi odlično akustično izkušnjo. Za še boljšo izkušnjo pri poslušanju glasbe lahko nadgradite sistem Touch Pro* in uživate v enem od sistemom Meridian, ki sta na voljo kot dodatna oprema, in sicer 380-vatni zvočni sistem z 11 zvočniki in 825-vatni sistem prostorskega zvoka s 17 zvočniki, ki nudi zvočno izkušnjo, podobno koncertni. Vsi zvočni sistemi pa zagotavljajo, da bodo vsi potniki, ne glede na to, je v vozilu XF sedijo, uživali v bogatem avdio doživetju.

PRIKAZOVALNIK NAVIDEZNIH INSTRUMENTOV

12,3" prikazovalnik navideznih instrumentov visoke ločljivosti odlikujeta povsem novi grafični vmesnik in napredna funkcionalnost, da boste še bolj uživali v vožnji. Izbirate lahko med štirimi vnaprej pripravljenimi tematikami ali celozaslonskim prikazom 3D zemljevida.