Logo jaguar mobile
 • Jaguar F-PACE

  Zmogljivi 'crossover', ki združuje osupljivo zmogljivost, intuitivne tehnologije in največjo uporabnost v svojem razredu.

 • Jaguar E-PACE

  Novo vozilo E-PACE je prvi kompaktni športni terenec znamke Jaguar. Predstavlja edinstveno kombinacijo elegantnega videza, agilnosti in dinamične vožnje.

 • NOVI JAGUAR I-PACE

  Predstavljamo prvo izjemno zmogljivo športno terensko vozilo iz družine Jaguar s samo električnim pogonom

 • Jaguar F-TYPE

  Močan, okreten in izjemno izrazit. Pravi Jaguarjev športni avto.

 • Jaguar XE

  Najbolj napredna, učinkovita in prefinjena športna limuzina, kar jih je Jaguar izdelal doslej.

 • Jaguar XF

  Vrhunski Jaguar. Samozavestno oblikovanje novega Jaguarja XF izstopa iz množice.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguarjev vrhunski salonski avto, popolna kombinacija izjemne tehnologije, športne vozne dinamike in bogatega razkošja.

ZUNANJOST

Izjemna kakovost, vrhunska izdelava in sodobno britansko oblikovanje poskrbijo, da je novi XF poslovna limuzina s pečatom samosvoje lepote in dinamičnega razkošja.
IZPUSTI CO2 v g/km

Že od 99 pri modelu z ročnim menjalnikom
Že od 106 pri modelu s samodejnim menjalnikom

PORABA GORIVA kombinirano l/100 km

Od 3,8 pri modelu z ročnim menjalnikom
Od 4,1 pri modelu s samodejnim menjalnikom

DINAMIČNA OBLIKA

Zunanjost navdušuje s športnim videzom in napetimi potezami. Samozavesten značaj poudarjajo čudovite obline. Drzna, pokončna maska in impresivna izboklina na pokrovu motornega prostora odražata moč in odločnost. Popolno sorazmernost Jaguarja XF poudarja en sam eleganten lok, ki teče vzdolž celotne karoserije in doseže vrh v prepoznavnih, na boke zamaknjenih zadnjih lučeh LED z dvojnim polkrogom, povzetim po Jaguarju F-TYPE.

SESTAVITE SI SVOJEGA

NAPREDNA AERODINAMIKA

Zanosna zunanja oblika vozila Jaguar XF je popolnoma aerodinamična. Njegova napredna oblika izboljša upravljanje, dinamiko in prefinjenost vozila. Celo položaj žarometov in stranskih rež za zajem zraka smo premišljeno prilagodili in obsežno testirali ter s tem zmanjšali upor vozila in povečali pritisno silo.

LINIJA LEPOTE

Izjemno proporcionalen profil modela XF poudarja eleganten lok, ki vodi prek celotne dolžine karoserije in se zaključi z značilnima zaokroženima zadnjima lučema LED, ki sta podobni kot pri modelu F-TYPE.

NAMENSKO PRAKTIČEN

Model XF Sportbrake je še bolj prostorna in bolj praktična dopolnitev modela XF Saloon. Njegova zasnova se ponaša s profilom oblike šasije kot pri vozilih coupé – z dodanim občutkom za dinamiko. Aerodinamične stranice, stabilna šasija, brezhibno prilagojen spojler in zadnje luči LED zagotavljajo, da je videz modela Sportbrake prav tako namenski, kolikor je tudi praktičen.

SPREDAJ

SPREDAJ

Drzna maska in impresivna izboklina na pokrovu motornega poudarijo odločen videz Jaguarja XF.

S STRANI

S STRANI

Aerodinamične linije Jaguarja XF so bile izbrušene z obsežnimi testiranji za doseganje popolne učinkovitosti zračnega toka. Od integriranega sprednjega odbijača do prefinjenega zavihka na robu pokrova prtljažnika – vsak element prispeva k zmanjšanju zračnega upora pri veliki hitrosti.

ZADAJ

ZADAJ

XF uteleša Jaguarjeva načela oblikovne čistosti. Izrazite linije odražajo dinamični značaj in izboljšajo zmogljivost – pozitivno se odražajo na aerodinamiki, vidljivosti, stabilnosti in varnosti.