Logo jaguar mobile
 • Jaguar F-PACE

  Zmogljivi 'crossover', ki združuje osupljivo zmogljivost, intuitivne tehnologije in največjo uporabnost v svojem razredu.

 • Jaguar E-PACE

  Novo vozilo E-PACE je prvi kompaktni športni terenec znamke Jaguar. Predstavlja edinstveno kombinacijo elegantnega videza, agilnosti in dinamične vožnje.

 • NOVI JAGUAR I-PACE

  Predstavljamo prvo izjemno zmogljivo športno terensko vozilo iz družine Jaguar s samo električnim pogonom

 • Jaguar F-TYPE

  Močan, okreten in izjemno izrazit. Pravi Jaguarjev športni avto.

 • Jaguar XE

  Najbolj napredna, učinkovita in prefinjena športna limuzina, kar jih je Jaguar izdelal doslej.

 • Jaguar XF

  Vrhunski Jaguar. Samozavestno oblikovanje novega Jaguarja XF izstopa iz množice.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguarjev vrhunski salonski avto, popolna kombinacija izjemne tehnologije, športne vozne dinamike in bogatega razkošja.

Play

OPREMA VOZIL JAGUAR – DODATKI

Prilagodite Jaguarja XF svojemu življenjskemu slogu. Izbirajte iz širokega nabora praktičnih in elegantnih dodatkov, ki so na voljo.

Z Jaguarjevo dodatno opremo lahko svojemu XF-u vtisnete osebni pečat. S temi dodatki bo vaš XF dopolnjen na najrazličnejše načine. Lahko poudarite svoj slog, poskrbite za vsakdanjo praktičnost ali še bolj uživate v prostem času. Najbolj priljubljene dodatke smo zbrali v štiri pakete: Carbon Fibre, Styling, Lifestyle in Business. Izberite enega od teh paketov ali poiščite popolno kombinacijo posameznih dodatkov.

SESTAVITE SI SVOJEGA Katalog dodatne opreme

Paket Carbon Fibre

S temi elegantno oblikovanimi dodatki poudarite športen značaj Jaguarja XF.

PAKET CARBON FIBRE:

PAKET CARBON FIBRE:

Dopolnite športen videz svojega Jaguarja XF s pokrovi zunanjih ogledal in bočnimi zračniki iz ogljikovih vlaken z dirkaškim značajem. V notranjosti za dodatno udobje in slog poskrbijo razkošne tkane talne preproge.

Sestavite si svojego

PAKET STYLING

Ti dodatki prefinjeno dopolnijo izjemen videz Jaguarja XF.

Paket Lifestyle

S temi dodatki bo vaš XF povsem pripravljen na vaš izbrani šport ali prostočasno dejavnost, obenem pa ga boste zaščitili zunaj in znotraj.

Paket Styling:

Paket Styling:

Sijajno črni pokrovi zunanjih ogledal in bočni zračniki bodo zagotovo pritegnili veliko pogledov.

Sestavite si svojega

Paket Lifestyle:

Paket Lifestyle:

S tem paketom boste še bolje izkoristili svojega Jaguarja XF. Prečni nosilci z Jaguarjevo znamko vam omogočajo prevoz športne opreme in prtljage. Sprednje in zadnje zavesice proti blatu poskrbijo za dodatno zaščito pred umazanijo in kamenčki, ki bi lahko poškodovali lakiranje vašega Jaguarja XF. V notranjosti gumijasta obloga prtljažnika in komplet gumijastih predpražnikov poskrbita za preprosto čiščenje in zaščito pred obrabo.

Sestavite si svojega

PAKET BUSINESS:

PAKET BUSINESS:

Na vzglavnik nameščen obešalnik ščiti vaše obleke pred mečkanjem. Vrhunsko odlagališče na naslonjalu sedeža nudi dodaten prostor za urejanje in shranjevanje večjih predmetov, na primer zemljevidov.

Sestavite si svojega

PAKET BUSINESS

S tem paketom bodo vaši osebni predmeti vedno urejeno in varno shranjeni v vozilu.