Logo jaguar mobile
 • Jaguar F-PACE

  Zmogljivi 'crossover', ki združuje osupljivo zmogljivost, intuitivne tehnologije in največjo uporabnost v svojem razredu.

 • Jaguar E-PACE

  Novo vozilo E-PACE je prvi kompaktni športni terenec znamke Jaguar. Predstavlja edinstveno kombinacijo elegantnega videza, agilnosti in dinamične vožnje.

 • NOVI JAGUAR I-PACE

  Predstavljamo prvo izjemno zmogljivo športno terensko vozilo iz družine Jaguar s samo električnim pogonom

 • Jaguar F-TYPE

  Močan, okreten in izjemno izrazit. Pravi Jaguarjev športni avto.

 • Jaguar XE

  Najbolj napredna, učinkovita in prefinjena športna limuzina, kar jih je Jaguar izdelal doslej.

 • Jaguar XF

  Vrhunski Jaguar. Samozavestno oblikovanje novega Jaguarja XF izstopa iz množice.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguarjev vrhunski salonski avto, popolna kombinacija izjemne tehnologije, športne vozne dinamike in bogatega razkošja.

NOTRANJOST

Osredotočen, natančen in čudovito izdelan. XE navdihuje tako voznika kot sopotnike.

NA VOZNIKOVEM SEDEŽU

Z Jaguarjem XE boste začutili povezavo v trenutku, ko vas bo objel sedež z odličnim oprijemom – in v Jaguarju sedite nizko. Dvignjena sredinska konzola poudari občutek letalskega kokpita, armaturna plošča pa je elegantno zamaknjena vstran. Vsa stikala so na dosegu vaših rok.

SESTAVITE SI SVOJEGA

RAZKOŠNA ARMATURNA PLOŠČA

Edinstvena predeljena armaturna plošča se privlačno razprostira in zagotavlja občutek prostornosti.

XE OŽIVI

XE OŽIVI

Podobno utripu srca se z dotikom gumba za zagon ustvari čustvena vez med vami in vašim vozilom XE. Njegovih 72 dvojnih utripov na minuto odgovarja utripanju srca jaguarja, ko počiva. Pritisnite gumb za zagon in vozilo XE se zbudi. Le gesta in motor zaprede. Pri vozilih s samodejnim menjalnikom vam sistem za nadzor vožnje vozil Jaguar seže v roko.

OSEBNI PEČAT

OSEBNI PEČAT

XE vam omogoča, da ustvarite edinstven videz in občutek v kabini. Mi poskrbimo za vrhunske sodobne materiale in nadvse skrbno izdelavo – vi pa nam povejte, kakšna naj bo idealna notranjost za vas. Elegantni sodobni furnirji skupaj z odličnim oblazinjenjem iz blaga in usnja dopolnjujejo paleto barvnih tematik.

PODROBNOSTI OBLIKOVANJA

PODROBNOSTI OBLIKOVANJA

Naravna oblike arhitekture notranjosti so čudovito skladne s pestro izbiro sodobnih ali tradicionalnih materialov in okrasnih elementov. Loščeno kromirana zračnika poudarjata oba zaključka armaturne plošče in se prilegata oblogi vrat. Osvetljena z zadnje strani z ambientno osvetlitvijo, ki je na voljo za doplačilo, poudarita širino kabine in našo vsestransko pozornost do podrobnosti.

UDOBJE POTNIKOV

UDOBJE POTNIKOV

Z dolžino 4672 m in širino 1850 mm (brez zunanjih ogledal) nudi XE udobno namestitev za tri odrasle potnike na zadnjih sedežih. In s prostornino prtljažnika 455 litrov je veliko prostora tudi za prtljago.