Logo jaguar mobile
 • Jaguar F-PACE

  Zmogljivi 'crossover', ki združuje osupljivo zmogljivost, intuitivne tehnologije in največjo uporabnost v svojem razredu.

 • Jaguar E-PACE

  Novo vozilo E-PACE je prvi kompaktni športni terenec znamke Jaguar. Predstavlja edinstveno kombinacijo elegantnega videza, agilnosti in dinamične vožnje.

 • NOVI JAGUAR I-PACE

  Predstavljamo prvo izjemno zmogljivo športno terensko vozilo iz družine Jaguar s samo električnim pogonom

 • Jaguar F-TYPE

  Močan, okreten in izjemno izrazit. Pravi Jaguarjev športni avto.

 • Jaguar XE

  Najbolj napredna, učinkovita in prefinjena športna limuzina, kar jih je Jaguar izdelal doslej.

 • Jaguar XF

  Vrhunski Jaguar. Samozavestno oblikovanje novega Jaguarja XF izstopa iz množice.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguarjev vrhunski salonski avto, popolna kombinacija izjemne tehnologije, športne vozne dinamike in bogatega razkošja.

VGRAJENE TEHNOLOGIJE

XE je bogato opremljen z najsodobnejšimi tehnologijami, ki skrbijo za vašo varnost, povezave in razvedrilo.

INOVACIJE VOZIL JAGUAR

Od celovitih multimedijskih tehnologij do izjemnih vgrajenih zvočnih sistemov in inteligentnih pomočnikov za vožnjo – XE vas bo navdušil z bogato paleto inovativnih in brezhibno usklajenih tehnologij.

SESTAVITE SI SVOJEGA

Izsek

Lorem ipsum dolor si.

TOUCH

TOUCH

Komandni center Jaguarja XE je zaslon na dotik – Touch. Njegov 8" zaslon na dotik z intuitivnim upravljanjem z dotiki in pomiki vam zagotavlja popoln nadzor nad številnimi funkcijami, vključno z zvočnim sistemom, klimatsko napravo in satelitsko navigacijo*.

*Možnosti za doplačilo

TOUCH PRO

TOUCH PRO

Touch Pro* nadgradi tehnologije Jaguarja XE na najvišjo raven in vključuje 10,2" zaslon na dotik z bliskovito odzivnostjo. Med odlikami sistema Touch Pro so tudi povsem novi navigacijski sistem z možnostjo predvidevanja**, glasovno upravljanje s pogovornim jezikom in 10 GB prostora za različne medije.

**Možnosti za doplačilo

DELJENI ZASLON

DELJENI ZASLON

Deljeni zaslon je del dodatne opreme sistema Touch Pro, ki sovozniku in vozniku omogoča, da uživata v prikazu različnih medijskih vsebin na istem 10,2-palčnem zaslonu na dotik. Sovoznik lahko na primer gleda film (ali posluša glasbo z brezžičnimi slušalkami), voznik pa si na navigacijskem sistemu ogleduje začrtano pot.

VIRTUALNI PRIKAZ INSTRUMENTOV**

VIRTUALNI PRIKAZ INSTRUMENTOV**

12,3-palčni virtualni prikaz instrumentov v visoki ločljivosti vozil XE se ponaša s popolnoma novim grafičnim vmesnikom z naprednimi funkcijami, zaradi česar je vožnja še večji užitek. Izbirate lahko med štirimi vnaprej določenimi temami ali celozaslonsko navigacijo z zemljevidi v tehniki 3D, odvisno kaj najbolj ustreza vašim zahtevam.

** Dodatna oprema, ki je na voljo le kot del sistema Touch Pro.

APLIKACIJE INCONTROL*

APLIKACIJE INCONTROL*

Aplikacije InControl vam omogočajo, da na zaslonu na dotik uporabljate številne aplikacije za mobilni telefon, ki so izdelane za vaše vozilo. Aplikacije vam omogočajo načrtovanje potovanja, organizacijo sestankov in odkrivanje sveta okoli vas, obseg njihovih zmožnosti pa se neprestano povečuje.

CONNECT*

CONNECT*

Connect poskrbi za naslednjo raven povezav v vašem XE-ju, saj vam omogoča, da uporabite anteno vozila in ustvarite dostopno točko WI-FI. Na voljo je tudi večfunkcijska aplikacija, ki vam omogoča, da s svojim pametnim telefonom nadzirate in upravljate nekatere funkcije svojega Jaguarja XE.

CONNECT PRO*

CONNECT PRO*

Za dodatno izboljšavo sistema Touch Pro poskrbi dodatna oprema Connect Pro, ki vsebuje aplikacije InControl, aplikacijo za pametni telefon Remote Premium, dostopno točko Wi-Fi in storitve Pro Services, ki vključujejo tudi informacije o prometu v realnem času. Funkcije vsebujejo sinhronizacijo priljubljenih poti z navigacijskim sistemom Touch Pro v vozilu, aplikacijo za načrtovanje poti na pametnem telefonu in spletno stran za načrtovanje poti.

VARNOSTNI SLEDILNIK

VARNOSTNI SLEDILNIK

S sledenjem vašemu Jaguarju XE v primeru kraje ali nepooblaščenega premikanja Secure zbira informacije, ki pomagajo izslediti vozilo in vam ga kar se da hitro vrniti. Tudi če so vam vozilo ukradli s ključi, lahko s pomočjo aplikacije InControl Remote pokličete v center za sledenje in aktivirate alarm.

PROTECT*

PROTECT*

Protect poskrbi za brezskrbnost s klicem v sili SOS in optimalno Jaguarjevo asistenco. Aplikacija za pametne telefone Remote Essentials vam prav povsod zagotavlja pomembne informacije o vašem Jaguarju XE. Preverite lahko količino goriva, poiščete svoje vozilo na polno zasedenem parkirišču, beležite potovanja in celo preverite, ali ste pustili okno odprto.

SAMODEJNO ZAVIRANJE V SILI*

SAMODEJNO ZAVIRANJE V SILI*

Če zazna možnost za nalet, XE na nevarnost trčenja opozori z zvočnim signalom. Sledijo vizualna opozorila. Če še vedno ne ukrepate, sistem zavira, da pomaga zmanjšati stopnjo možnega trčenja.

*Serijska oprema (odvisno od države uvoznice)

BREZŽIČNI INTERNET V VOZILU**

BREZŽIČNI INTERNET V VOZILU**

Močna zunanja antena vozila XE omogoča vzpostavitev dostopne točke Wi-Fi, s katero si v vozilu zagotovite brezžični internet za osem naprav. Potniki lahko prek brezžičnega omrežja v avtu dostopajo do interneta, brskajo po spletu, delajo, posodobijo družabna omrežja in se tako celo pot zabavajo. 

** Dodatna oprema.

PRIKAZ NA VETROBRANSKEM STEKLU

PRIKAZ NA VETROBRANSKEM STEKLU

Prikaz na vetrobranskem steklu, ki je del dodatne opreme, z lasersko tehnologijo na vetrobransko steklo projicira ključne informacije. Na vetrobranskem steklu se tudi ob močni sončni svetlobi jasno prikažejo podatki sistema za prepoznavanje prometnih znakov in hitrost vozila ter podatki prilagodljivega tempomata in navigacije. S prikazom na vetrobranskem steklu skrajšate čas, ki ga porabite za iskanje podatkov po instrumentni plošči.

ZVOČNI SISTEMI

ZVOČNI SISTEMI

XE je na voljo z različnimi naprednimi zvočnimi sistemi, med katerimi je tudi Jaguarjev zvočni sistem z močjo 80 W in šestimi zvočniki. Za še popolnejšo izkušnjo med možnostmi za doplačilo izberite enega od zvočnih sistemov Meridian – na voljo je tudi novi sistem Surround z močjo 825 W in 17 zvočniki.