Logo jaguar mobile
 • Jaguar F-PACE

  Zmogljivi 'crossover', ki združuje osupljivo zmogljivost, intuitivne tehnologije in največjo uporabnost v svojem razredu.

 • Jaguar E-PACE

  Novo vozilo E-PACE je prvi kompaktni športni terenec znamke Jaguar. Predstavlja edinstveno kombinacijo elegantnega videza, agilnosti in dinamične vožnje.

 • NOVI JAGUAR I-PACE

  Predstavljamo prvo izjemno zmogljivo športno terensko vozilo iz družine Jaguar s samo električnim pogonom

 • Jaguar F-TYPE

  Močan, okreten in izjemno izrazit. Pravi Jaguarjev športni avto.

 • Jaguar XE

  Najbolj napredna, učinkovita in prefinjena športna limuzina, kar jih je Jaguar izdelal doslej.

 • Jaguar XF

  Vrhunski Jaguar. Samozavestno oblikovanje novega Jaguarja XF izstopa iz množice.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguarjev vrhunski salonski avto, popolna kombinacija izjemne tehnologije, športne vozne dinamike in bogatega razkošja.

ZUNANJOST

En sam pogled na model XE vas prepriča, da je pred vami zagotovo Jaguar.
IZPUSTI CO2 v g/km

Že od 99 pri modelu z ročnim menjalnikom
Že od 106 pri modelu s samodejnim menjalnikom

PORABA GORIVA kombinirano l/100 km

Od 3,8 pri modelu z ročnim menjalnikom
Od 4,1 pri modelu s samodejnim menjalnikom

dinamična oblika

Oblika novega Jaguarja XE je optimalno prilagojena aerodinamični učinkovitosti in stabilnosti. Lahkotno reže skozi zrak – ter zmanjša porabo goriva in izpuste škodljivih plinov. Vsak element izkorišča potencial maksimalne aerodinamike zunanjosti in obenem ohranja osupljiva sorazmerja Jaguarja XE.

SESTAVITE SI SVOJEGA

NAPREDNA AERODINAMIKA

Oblikovanje karoserije Jaguarja XE omogoča izjemno aerodinamično zmogljivost z osupljivim količnikom zračnega upora Cd 0,26. Da je XE kar najbolj učinkovit, varčen in prefinjen, zagotavljata celo zaščita podvozja in difuzor v slogu dirkalnika.

SPREDAJ

SPREDAJ

Izklesan pokrov motornega prostora se razprostira od izrazitih žarometov 'J blade'* nazaj in usmerja zrak čez karoserijo in ob njej ter zmanjša zračni upor. XE je napet in pripravljen na skok.

*Možnost za doplačilo (serijsko z modeloma Portfolio in S)

S STRANI

S STRANI

XE z navzgor usmerjeno bočno linijo poskrbi za dinamiko celo v mirovanju in aerodinamično usmerja zračni tok od sprednjega proti zadnjemu delu. Kromirani bočni zračniki z vtisnjenim napisom Jaguar so še ena vzporednica z modelom F-TYPE, podobno kot značilen lok ob bočnih oknih.

ZADAJ

ZADAJ

En sam pogled na značilne zadnje bočne dele vas prepriča, da je pred vami zagotovo Jaguar – preudarno odsekan zadek s kratkim previsom poudarja športno poreklo vozila in izboljša pretok zraka.

SAMODEJNO ODPIRANJE VRAT PRTLJAŽNIKA Z GIBI

SAMODEJNO ODPIRANJE VRAT PRTLJAŽNIKA Z GIBI

Samodejno odpiranje vrat prtljažnika z gibi vozniku omogoča, da vrata prtljažnika odpre in zapre s pločnika, ne da bi se pri tem moral dotakniti vozila ali ključa. Nogo preprosto nežno približa pod enega od zadnjih vogalov vozila in vrata prtljažnika se odpro ali zapro.

* Na voljo le v kombinaciji z vstopanjem v vozilo brez ključa in pomočjo pri parkiranju zadaj.