Logo jaguar mobile
 • Jaguar XE

  Najbolj napredna, učinkovita in prefinjena športna limuzina, kar jih je Jaguar izdelal doslej.

 • Jaguar XF

  Vrhunski Jaguar. Samozavestno oblikovanje novega Jaguarja XF izstopa iz množice.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguarjev vrhunski salonski avto, popolna kombinacija izjemne tehnologije, športne vozne dinamike in bogatega razkošja.

 • Jaguar E-PACE

  Novo vozilo E-PACE je prvi kompaktni športni terenec znamke Jaguar. Predstavlja edinstveno kombinacijo elegantnega videza, agilnosti in dinamične vožnje.

 • Jaguar F-PACE

  Zmogljivi 'crossover', ki združuje osupljivo zmogljivost, intuitivne tehnologije in največjo uporabnost v svojem razredu.

 • Jaguar F-TYPE

  Močan, okreten in izjemno izrazit. Pravi Jaguarjev športni avto.

 • I-PACE CONCEPT

  Predstavljamo I-Pace Concept, predogled Jaguarjevega prvega čisto električnega 5 sedežnega športnega avtomobila.

MALA IN SREDNJE VELIKA PODJETJA

MALA IN SREDNJE VELIKA PODJETJA

Poslovni avto pomeni veliko več kot prevoz od točke A do točke B. Je vizitka vašega podjetja. Jaguar vzbuja občudovanje in je prijeten za vožnjo, nova generacija motorjev z majhnimi izpusti pa poskrbi še za ugodnejše davčne razrede in manjše stroške uporabe.

Ponudba vozil Jaguar

Jaguar presega pričakovanja voznikov in poslovnih lastnikov, zato je bil v reviji What Car? leta 2014 že tretje leto zapored imenovan za najboljšega proizvajalca. Raziskavo revija izvaja v sodelovanju s podjetjem J.D. Power. Pobliže si oglejte ponudbo.

Odkrijte več

Ključna dejstva

Uporabne informacije in prenosi, vključno s cenami P11D, izpusti CO2, zavarovalnimi razredi in primerjalnimi podatki.

Odkrijte več

Stopite v stik

Stopite v stik z najbližjim pooblaščenim trgovcem in prodajno ekipo, specializirano za področje voznih parkov in poslovnih kupcev.

Odkrijte več

Poprodaja

Jaguarjevo nagrajeno omrežje pooblaščenih prodajalcev razume zahteve poslovnih uporabnikov. Odkrijte več o naših poprodajnih storitvah.

Odkrijte več

Odgovorna izbira

Odkrijte Jaguarjevo zavezo trajnostnemu razvoju in družbeni odgovornosti ter odkrijte, zakaj še naprej osvajamo nagrade za zmogljivost izdelkov in podporo.

Odkrijte več