Logo jaguar mobile
 • Jaguar F-PACE

  Zmogljivi 'crossover', ki združuje osupljivo zmogljivost, intuitivne tehnologije in največjo uporabnost v svojem razredu.

 • Jaguar E-PACE

  Novo vozilo E-PACE je prvi kompaktni športni terenec znamke Jaguar. Predstavlja edinstveno kombinacijo elegantnega videza, agilnosti in dinamične vožnje.

 • NOVI JAGUAR I-PACE

  Predstavljamo prvo izjemno zmogljivo športno terensko vozilo iz družine Jaguar s samo električnim pogonom

 • Jaguar F-TYPE

  Močan, okreten in izjemno izrazit. Pravi Jaguarjev športni avto.

 • Jaguar XE

  Najbolj napredna, učinkovita in prefinjena športna limuzina, kar jih je Jaguar izdelal doslej.

 • Jaguar XF

  Vrhunski Jaguar. Samozavestno oblikovanje novega Jaguarja XF izstopa iz množice.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguarjev vrhunski salonski avto, popolna kombinacija izjemne tehnologije, športne vozne dinamike in bogatega razkošja.

MALA IN SREDNJE VELIKA PODJETJA

MALA IN SREDNJE VELIKA PODJETJA

Poslovni avto pomeni veliko več kot prevoz od točke A do točke B. Je vizitka vašega podjetja. Jaguar vzbuja občudovanje in je prijeten za vožnjo, nova generacija motorjev z majhnimi izpusti pa poskrbi še za ugodnejše davčne razrede in manjše stroške uporabe.

Ponudba vozil Jaguar

Jaguar presega pričakovanja voznikov in poslovnih lastnikov, zato je bil v reviji What Car? leta 2014 že tretje leto zapored imenovan za najboljšega proizvajalca. Raziskavo revija izvaja v sodelovanju s podjetjem J.D. Power. Pobliže si oglejte ponudbo.

Odkrijte več

Ključna dejstva

Uporabne informacije in prenosi, vključno s cenami P11D, izpusti CO2, zavarovalnimi razredi in primerjalnimi podatki.

Odkrijte več

Stopite v stik

Stopite v stik z najbližjim pooblaščenim trgovcem in prodajno ekipo, specializirano za področje voznih parkov in poslovnih kupcev.

Odkrijte več

Poprodaja

Jaguarjevo nagrajeno omrežje pooblaščenih prodajalcev razume zahteve poslovnih uporabnikov. Odkrijte več o naših poprodajnih storitvah.

Odkrijte več

Odgovorna izbira

Odkrijte Jaguarjevo zavezo trajnostnemu razvoju in družbeni odgovornosti ter odkrijte, zakaj še naprej osvajamo nagrade za zmogljivost izdelkov in podporo.

Odkrijte več