Logo jaguar mobile
 • Jaguar XE

  Najbolj napredna, učinkovita in prefinjena športna limuzina, kar jih je Jaguar izdelal doslej.

 • Jaguar XF

  Vrhunski Jaguar. Samozavestno oblikovanje novega Jaguarja XF izstopa iz množice.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguarjev vrhunski salonski avto, popolna kombinacija izjemne tehnologije, športne vozne dinamike in bogatega razkošja.

 • Jaguar E-PACE

  Novo vozilo E-PACE je prvi kompaktni športni terenec znamke Jaguar. Predstavlja edinstveno kombinacijo elegantnega videza, agilnosti in dinamične vožnje.

 • Jaguar F-PACE

  Zmogljivi 'crossover', ki združuje osupljivo zmogljivost, intuitivne tehnologije in največjo uporabnost v svojem razredu.

 • Jaguar F-TYPE

  Močan, okreten in izjemno izrazit. Pravi Jaguarjev športni avto.

 • I-PACE CONCEPT

  Predstavljamo I-Pace Concept, predogled Jaguarjevega prvega čisto električnega 5 sedežnega športnega avtomobila.

NOVI F-TYPE

Močan, okreten in izjemno izrazit. Pravi Jaguarjev športni avto.
POSPEŠKI

0-100 km/h v 3,7 sekundah

NAJVEČJA HITROST

322 km/h

Nova žarometa LED z eleganco in močjo pripomoreta k lepšemu videzu zunanjosti vozila, izboljšani zadnji luči LED pa zaokrožata njegovo popolnost. Zaradi prenove je notranjost vozila zdaj še bolj udobna in slogovno izpopolnjena, tudi zahvaljujoč novim, tanjšim sedežem, s katerimi smo prihranili pri teži in prostoru.

Nova generacija sistema za informiranje in zabavo Touch Pro poskrbi, da ste povezani in se zabavate kot še nikoli doslej. Le v tem modelnem letu je na voljo model F-TYPE 400 SPORT Special Edition, ki s svojim edinstvenim motorjem in izboljšano obliko dopolnjuje paleto izbire vozil F-TYPE.

REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO

MOČ JAGUARJA

Gonilna sila vsakega vozila F-TYPE je močan, izjemno napreden bencinski motor, ki pri vseh hitrostih proizvede visoko stopnjo navora.

Raziščite tehnologijo motorja

ZVOK HITROSTI

Videz in zvok izjemnega modela F-TYPE SVR nimata prave konkurence.

PRISLUHNITE MODELU F-TYPE SVR

TOUCH PRO

Touch Pro je najbolj napreden in odziven sistem za informacije in zabavo, ki smo ga ustvarili doslej – in najdete ga v vsakem vozilu F-TYPE.

RAZIŠČITE TEHNOLOGIJO V VOZILU

F-TYPE 400 SPORT SPECIAL EDITION

Zaradi edinstvene kombinacije samozavestne oblike in izjemne dinamike je vozilo F-TYPE 400 SPORT pravi predstavnik posebne izdaje. Za svojo moč in naziv se lahko zahvali 3,0-litrskemu tlačno polnjenemu motorju V6, ki proizvede 400 KM in s katerim se ponaša le ta model.

RAZIŠČITE VOZILO F-TYPE 400 SPORT

COUPÉ ALI KABRIOLET

Na voljo sta obliki karoserije coupé in kabriolet. Vsaka ima svoj edinstven značaj, obe pa nudita razburljivo zmogljivost, izjemno vodljivost in neprimerljivo izkušnjo, ki je osredotočena na voznika.

RAZIŠČITE SERIJO

RAZIŠČITE SERIJO

Tehnična odličnost vozil F-TYPE je oblikovana za čisti užitek vožnje ter nudi zmogljivosti, ki ustrezajo zahtevam vsakega voznika na vseh cestah.

F-TYPE Coupé
F-TYPE Kabriolet

F-TYPE COUPÉ

Razburljive zmogljivosti z vsakdanjo uporabnostjo. Pravi Jaguarjev športni avto.

F-TYPE KABRIOLET

Razburljive zmogljivosti z vsakdanjo uporabnostjo. Pravi Jaguarjev športni avto.