Logo jaguar mobile
 • Jaguar F-PACE

  Zmogljivi 'crossover', ki združuje osupljivo zmogljivost, intuitivne tehnologije in največjo uporabnost v svojem razredu.

 • Jaguar E-PACE

  Novo vozilo E-PACE je prvi kompaktni športni terenec znamke Jaguar. Predstavlja edinstveno kombinacijo elegantnega videza, agilnosti in dinamične vožnje.

 • NOVI JAGUAR I-PACE

  Predstavljamo prvo izjemno zmogljivo športno terensko vozilo iz družine Jaguar s samo električnim pogonom

 • Jaguar F-TYPE

  Močan, okreten in izjemno izrazit. Pravi Jaguarjev športni avto.

 • Jaguar XE

  Najbolj napredna, učinkovita in prefinjena športna limuzina, kar jih je Jaguar izdelal doslej.

 • Jaguar XF

  Vrhunski Jaguar. Samozavestno oblikovanje novega Jaguarja XF izstopa iz množice.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguarjev vrhunski salonski avto, popolna kombinacija izjemne tehnologije, športne vozne dinamike in bogatega razkošja.

F‑TYPE 400 SPORT COUPÉ

Vsako vozilo F-TYPE izstopa iz množice, vozila F-TYPE 400 SPORT Special Edition pa res ni mogoče spregledati.
NAJVEČJA MOČ

400 KM

POSPEŠKI

4,9 sekund 0-100 km/h

NAJVEČJA HITROST

275 km/h

Model F-TYPE 400 SPORT, ki je na voljo le eno modelno leto, je edinstven zunaj in znotraj, ponaša pa se z ekskluzivno kombinacijo sloga in zmogljivosti, ki ga loči od vseh drugih vozil F-TYPE. Poganja ga 3,0-litrski tlačno polnjeni motor V6 s 400 KM, ki je na voljo le za ta model posebne izdaje.

Kabriolet SESTAVITE SVOJEGA JAGUARJA F-TYPE

SLOG NOTRANJOSTI

Elegantna notranjost modela F-TYPE 400 SPORT je posebna zaradi svojih sedežev Performance iz najkakovostnejšega usnja, ki jih krasijo šivi v barvi Yellow ali Cirrus. Tudi volanski obroč, sredinska konzola, vzglavniki in pragovi so opremljeni z motivom 400 SPORT.

TEHNOLOGIJA VOŽNJE

Model F-TYPE 400 SPORT vsebuje celo paleto naprednih voznih tehnologij, ki se skladajo z njegovim prefinjenim slogom. Prilagodljiva dinamika, 380-milimetrska zavorna diska spredaj in 376-milimetrska zadaj ter način nastavljive dinamike so pri tem modelu del serijske opreme.

Raziščite vozne zmogljivosti

IZBIRA BARV

Da bi bil njegov edinstven videz popoln, je model F-TYPE 400 SPORT na voljo le v naslednjih kovinskih barvah: Yulong White, Indus Silver in Santorini Black.

Raziščite zunanjost

ZMOGLJIVOST, KI JEMLJE DIH

Model F-TYPE 400 SPORT poganja 3,0-litrski tlačno polnjeni motor V6 s 400 KM, ki je na voljo le za ta model.

Raziščite tehnologijo motorja

PRILAGODITE SI SVOJE VOZILO F-TYPE

Naj bo vaše vozilo F-TYPE prilagojeno le vam. Izberite barvo karoserije in strehe ter si priskrbite kolesa, ki ju bodo popolno dopolnjevala. Osebno si prikrojite videz notranjosti, izberite svoje idealne sedeže, teksturo in barvne kombinacije. Z neverjetno izbiro možnosti, paketov in dodatkov Jaguar bo vaše vozilo F-TYPE sestavljeno popolnoma po vaši meri.

Sestavite svojega Jaguarja F-TYPE