Logo jaguar mobile
 • Jaguar F-PACE

  Zmogljivi 'crossover', ki združuje osupljivo zmogljivost, intuitivne tehnologije in največjo uporabnost v svojem razredu.

 • Jaguar E-PACE

  Novo vozilo E-PACE je prvi kompaktni športni terenec znamke Jaguar. Predstavlja edinstveno kombinacijo elegantnega videza, agilnosti in dinamične vožnje.

 • NOVI JAGUAR I-PACE

  Predstavljamo prvo izjemno zmogljivo športno terensko vozilo iz družine Jaguar s samo električnim pogonom

 • Jaguar F-TYPE

  Močan, okreten in izjemno izrazit. Pravi Jaguarjev športni avto.

 • Jaguar XE

  Najbolj napredna, učinkovita in prefinjena športna limuzina, kar jih je Jaguar izdelal doslej.

 • Jaguar XF

  Vrhunski Jaguar. Samozavestno oblikovanje novega Jaguarja XF izstopa iz množice.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguarjev vrhunski salonski avto, popolna kombinacija izjemne tehnologije, športne vozne dinamike in bogatega razkošja.

PRAKTIČNOST IN VARNOST

Ne glede na to, kam želite iti, in ne glede na to, kaj želite vzeti s sabo, je vozilo E-PACE zasnovano tako, da bo vas in vaše sopotnike na cilj pripeljalo brezskrbno, udobno in - kar je najpomembnejše - varno.

Da bi dosegli kar največjo varnost, smo v model E-PACE vključili nabor možnosti, ki varujejo vas in vaše sopotnike ter aktivno preprečujejo nesreče. Sistemi za pomoč vozniku vozila E-PACE so veliko več kot vsota teh delov, saj s sodelovanjem omogočajo, da je vožnja bolj preprosta in bolj varna.

SESTAVITE SI SVOJEGA

Play

AKTIVNI KLJUČ

Z aktivnim ključem, ki je na voljo kot dodatna oprema, lahko uživate v svojih najljubših dejavnostih, ključ pa ostane varno spravljen v avtomobilu. Za dodatno priročnost lahko ključ nosite kot zapestnico. Zapestnica je robustna in popolnoma vodoodporna, kar vam omogoča še dodatne dejavnosti. Z aktivnim ključem se preprosto dotaknete vrat prtljažnika in tako zaklenete ali odklenete avto oziroma deaktivirate ali aktivirate običajne ključe.
 
Predstavljeni model je vozilo E-PACE First Edition (Prva izdaja). 12,3-palčni interaktivni voznikov zaslon pri tem modelu ni na voljo. Nekatere od opisanih možnosti so odvisne od države uvoznice in izbire pogonskega sklopa. Za dodatne informacije povprašajte pri prodajalcu vozil Jaguar.

SAMODEJNO ODPIRANJE VRAT PRTLJAŽNIKA*

Samodejno odpiranje vrat prtljažnika* z gibi vozniku omogoča, da vrata prtljažnika odpre in zapre s pločnika, ne da bi se pri tem moral dotakniti vozila ali ključa.
Nogo preprosto nežno približate pod enega od zadnjih vogalov vozila in vrata prtljažnika se odprejo ali zaprejo.
 
* Na voljo le v kombinaciji z vstopanjem v vozilo brez ključa.
 
Predstavljeni model je vozilo E-PACE First Edition (Prva izdaja). 12,3-palčni interaktivni voznikov zaslon pri tem modelu ni na voljo. Nekatere od opisanih možnosti so odvisne od države uvoznice in izbire pogonskega sklopa. Za dodatne informacije povprašajte pri prodajalcu vozil Jaguar.

NAJ VAM BO VSE NA DOSEGU ROKE

V vozilo E-PACE lahko popolnoma preprosto spravite tudi velike predmete, saj širina prtljažnega prostora znaša do 1,3 m - preprosto pa je tudi podiranje sedežev. V prtljažnik s prostornino do 441 l brez težav spravite dve srednje velika kovčka ali tri kovčke dimenzij osebne prtljage.
 
Predstavljeni model je vozilo E-PACE First Edition (Prva izdaja). 12,3-palčni interaktivni voznikov zaslon pri tem modelu ni na voljo. Nekatere od opisanih možnosti so odvisne od države uvoznice in izbire pogonskega sklopa. Za dodatne informacije povprašajte pri prodajalcu vozil Jaguar.

FUNKCIJE ZA POMOČ VOZNIKU

Sistem za preprečevanje naleta

Če vozilo E-PACE zazna možnost naleta, izda zvočno opozorilo. Sledijo vizualna opozorila. Če se voznik ne odzove, sistem začne zavirati in tako pomaga zmanjšati resnost morebitnega naleta. Sistem vsebuje tudi zaznavanje pešcev.
OGLEJTE SI FILM

Pomoč pri ohranjanju voznega pasu

Ta tehnologija zazna, kdaj se vaše vozilo nenamerno premakne z voznega pasu, in vas nežno usmeri nazaj.
OGLEJTE SI FILM

Nadzor stanja voznika

Nadzor nad stanjem voznika zazna, ali postajate zaspani, in vas opozori, da je čas za odmor.
OGLEJTE SI FILM

Prilagodljivi tempomat z omejevalnikom hitrosti

Prilagodljivi tempomat vam omogoča ohranjanje trenutne hitrosti vozila brez potrebe po nadaljnji uporabi stopalke za plin, kar zmanjšuje utrujenost. Omejevalnik hitrosti vam omogoča, da nastavite maksimalno določeno hitrost, ki je vozilo ne bo preseglo.

Pomoč pri parkiranju spredaj in pomoč pri vzvratnem parkiranju

Omogočata lažje in varnejše manevriranje – ko izberete vzvratno prestavo, se aktivirajo tipala v sprednjem in zadnjem odbijaču. Pri parkiranju vam zaslon na dotik in zvočni signal nakazujeta, kako daleč od ovir se nahajate.

Kamera 360°*

Ta sistem omogoča, da prek zaslona na dotik vidite 360° okrog svojega avtomobila. Tako vam ta možnost olajšuje številne manevre, kot sta parkiranje ob robniku ter vožnja skozi ozke ulice in križišča.

* Dodatna oprema.
OGLEJTE SI FILM

"Prvi kompaktni športni terenec znamke Jaguar, model E-PACE, predstavlja edinstveno kombinacijo elegantnega videza, agilnosti in dinamične vožnje. Z našim konfiguratorjem si sestavite popolno vozilo E-PACE.

1 Na voljo v paketih SE in HSE oziroma kot dodatna oprema. Na voljo le, če sta nameščeni samozatemnitveni, električno pomični zunanji vzvratni ogledali. Samo pri samodejnem menjalniku.
2 Na voljo v paketih S, SE in HSE ali kot dodatna oprema.
3 Na voljo le, če sta kot dodatna oprema nameščeni samozatemnitveni, električno pomični zunanji vzvratni ogledali.

ŽAROMETA MATRIX LED

Žarometa Matrix LED, ki sta na voljo kot dodatna oprema, sta opremljena s tehnologijo inteligentne asistence za dolge luči (IHBA) in prilagodljivo sprednjo osvetlitvijo (AFL). Z delitvijo glavnega snopa v neopazne navpične trakove sistem IHBA poveča število dolgih snopov okrog bližajočih se vozil in vam s tem omogoči izjemno vidljivost, hkrati pa zasenči snope, usmerjene neposredno v bližajoča se vozila, in tako prepreči, da bi zmedli voznika, kar vam zagotavlja še večjo varnost. Animirana smerna kazalca omogočata, da preostali udeleženci v prometu hitreje vidijo, v katero smer ste namenjeni.

ZRAČNA BLAZINA ZA PEŠCE

ZRAČNA BLAZINA ZA PEŠCE

Ob trku tipala v odbijaču sprožijo skrito zračno blazino pod pokrovom motorja. Ta dvigne pokrov in tako zunanja zračna blazina zaščiti pešca ali kolesarja pred stikom z vetrobranskim steklom.

PAKETI ZA POMOČ VOZNIKU

Prilagodljivi tempomat s pomočjo pri vožnji v koloni

Vaše vozilo zadržuje na varni razdalji od vozila pred vami. Če se vozilo pred vami popolnoma zaustavi, se bo zaustavilo tudi vaše vozilo. Ko se vozilo pred vami spet začne premikati, se le dotaknete stopalke za plin in sistem pomoči za vožnjo v koloni bo spet sledil vozilu pred vami.

Sistem za preprečevanje naleta pri visokih hitrostih

Zaznava možnost trčenja z drugim vozilom in vas v tem primeru opozori, da je treba zavirati. Če se voznik ne odzove, vozilo začne zavirati in tako pomaga zmanjšati resnost morebitnega naleta.

Nadzor mrtvega kota3

Če vaše vozilo zazna drugo vozilo v mrtvem kotu, ko začnete menjati vozni pas, sistem natančno izračuna krmilni navor in vaše vozilo varno usmeri stran od bližajočega se vozila.

Nadzor prometa za vozilom

Opozarja vas na vozila, pešce in druge nevarnosti, ki se vam približujejo s katere koli strani vozila. Sistem vas opozori z zvočnim in vizualnim signalom, tudi kadar je vaš pogled oviran.

Parkirna asistenca

Omogoča vam lažje vzporedno in pravokotno parkiranje, tako da vozilo usmeri na parkirno mesto ali z njega. Pri manevriranju vam pomagajo grafike in opozorila. Vi le izberete primerno prestavo in nadzorujete hitrost.

Parkirna pomoč 360°

Ko izberete vzvratno prestavo, se samodejno aktivirajo tipala, ki so nameščena vse okrog avtomobila. Sistem je mogoče aktivirati tudi ročno. Pri parkiranju se vam na zaslonu na dotik prikaže oddaljenost od ovir, ob vizualni pomoči pa je tu še zvočno opozorilo.

Prvi kompaktni športni terenec znamke Jaguar, model E-PACE, predstavlja edinstveno kombinacijo elegantnega videza, agilnosti in dinamične vožnje. Z našim konfiguratorjem si sestavite popolno vozilo E-PACE.

1 Na voljo v paketih SE in HSE oziroma kot dodatna oprema. Na voljo le, če sta nameščeni samozatemnitveni, električno pomični zunanji vzvratni ogledali. Samo pri samodejnem menjalniku. 2 Na voljo v paketih S, SE in HSE ali kot dodatna oprema. 3 Na voljo le, če sta kot dodatna oprema nameščeni samozatemnitveni, električno pomični zunanji vzvratni ogledali.

Sestavite si svojega