Logo jaguar mobile
 • Jaguar F-PACE

  Zmogljivi 'crossover', ki združuje osupljivo zmogljivost, intuitivne tehnologije in največjo uporabnost v svojem razredu.

 • Jaguar E-PACE

  Novo vozilo E-PACE je prvi kompaktni športni terenec znamke Jaguar. Predstavlja edinstveno kombinacijo elegantnega videza, agilnosti in dinamične vožnje.

 • NOVI JAGUAR I-PACE

  Predstavljamo prvo izjemno zmogljivo športno terensko vozilo iz družine Jaguar s samo električnim pogonom

 • Jaguar F-TYPE

  Močan, okreten in izjemno izrazit. Pravi Jaguarjev športni avto.

 • Jaguar XE

  Najbolj napredna, učinkovita in prefinjena športna limuzina, kar jih je Jaguar izdelal doslej.

 • Jaguar XF

  Vrhunski Jaguar. Samozavestno oblikovanje novega Jaguarja XF izstopa iz množice.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguarjev vrhunski salonski avto, popolna kombinacija izjemne tehnologije, športne vozne dinamike in bogatega razkošja.

Predvajaj

NOTRANJOST

Notranjost je sodobna, elegantna in lepo zasnovana, kot je to običajno za vozila Jaguar, vozilo E-PACE pa se ponaša še z vodilno prostornino prtljažnika v svojem razredu.

Predstavljeni model je vozilo E-PACE First Edition (Prva izdaja). 12,3-palčni interaktivni voznikov zaslon pri tem modelu ni na voljo. Nekatere od opisanih možnosti so odvisne od države uvoznice in izbire pogonskega sklopa. Za dodatne informacije povprašajte pri prodajalcu vozil Jaguar.

Vsak del vozila E-PACE smo skrbno zasnovali, da bi vam omogočili prefinjeno, čutno izkušnjo. Armaturna plošča objame voznika, športni menjalni ročici pa se priležeta pod konice vaših prstov. Pika na i je prav gotovo elegantno vzvratno ogledalo, ki je zasnovano brez okvirja.

Sestavite si svojega
E-Pace

E-Pace

E-PACE R-DYNAMIC

E-PACE R-DYNAMIC

VANJ SPRAVITE VSE

Vozilo E-PACE ima verjetno največ prostora za shranjevanje v svojem razredu. V globoko sredinsko konzolo z odstranljivima držaloma za pijačo lahko spravite manjše tablice ali štiri vodoravno postavljene 7,5-decilitrske plastenke. Prostoren sovoznikov predal je pravo mesto za stvari, ki jih hočete imeti na dosegu roke, kot sta na primer odstranljivi držali za pijačo iz sredinske konzole. Oba predala na sprednjih vratih sta oblikovana tako, da je vanju moč spraviti najrazličnejše predmete, tudi telefone, pločevinke in 1,5-litrsko plastenko vode.

RAZIŠČITE PRAKTIČNOST IN VARNOST

PRILAGODLJIVA AMBIENTALNA NOTRANJA OSVETLITEV

PRILAGODLJIVA AMBIENTALNA NOTRANJA OSVETLITEV

Prilagodljiva ambientalna notranja osvetlitev, ki je na voljo kot dodatna oprema, ustvarja privlačne vizualne učinke in prijetno, sproščujoče vzdušje za vse potnike v vozilu. Sistem se ponaša z edinstvenimi podrobnostmi v zasnovi, mehkimi svetlobnimi snopi in izbiro desetih različnih barv.

Play

RAZLIKA JE V PODROBNOSTIH

Edinstven značaj vozilu E-PACE dajejo prav male oblikovne podrobnosti, kot je logotip jaguarja z mladičem, ki se skriva v kotu vetrobranskega stekla. Tudi pod pokrovom predala v sredinski konzoli se nahaja subtilen odtis jaguarja, ki ga dopolnjuje še tisti pod sredinsko konzolo.

PREVZEMITE BROŠURO

Osebna prilagoditev

Izbirate lahko med številnimi vrhunskimi materiali in teksturami ter celo paleto izjemnih barvnih kombinacij. Izberite in si sestavite vozilo E-PACE, ki ga boste oboževali.

Prvi kompaktni športni terenec znamke Jaguar, model E-PACE, predstavlja edinstveno kombinacijo elegantnega videza, agilnosti in dinamične vožnje. Z našim konfiguratorjem si sestavite popolno vozilo E-PACE.

SESTAVITE SI SVOJEGA