Logo jaguar mobile
 • Jaguar F-PACE

  Zmogljivi 'crossover', ki združuje osupljivo zmogljivost, intuitivne tehnologije in največjo uporabnost v svojem razredu.

 • Jaguar E-PACE

  Novo vozilo E-PACE je prvi kompaktni športni terenec znamke Jaguar. Predstavlja edinstveno kombinacijo elegantnega videza, agilnosti in dinamične vožnje.

 • NOVI JAGUAR I-PACE

  Predstavljamo prvo izjemno zmogljivo športno terensko vozilo iz družine Jaguar s samo električnim pogonom

 • Jaguar F-TYPE

  Močan, okreten in izjemno izrazit. Pravi Jaguarjev športni avto.

 • Jaguar XE

  Najbolj napredna, učinkovita in prefinjena športna limuzina, kar jih je Jaguar izdelal doslej.

 • Jaguar XF

  Vrhunski Jaguar. Samozavestno oblikovanje novega Jaguarja XF izstopa iz množice.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguarjev vrhunski salonski avto, popolna kombinacija izjemne tehnologije, športne vozne dinamike in bogatega razkošja.

Predvajaj

TEHNOLOGIJA V VOZILU

InControl je naš paket naprednih tehnologij, ki vas in vaše vozilo E-PACE poveže s preostalim svetom ter vam zagotavlja vse potrebne informacije in brezskrbno zabavo.

InControl so intuitivne in napredne integrirane tehnologije, ki vsakemu od potnikov omogočajo, da kar najbolje izkoristi svoje potovanje. 10-palčni zaslon Touch Pro v osrčju sredinske konzole podpira upravljanje s potezami prstov in omogoča izjemno avdio-vizualno zabavo.

Sestavite si svojega

TOUCH PRO

Za še bogatejše doživetje v avtomobilu vam Touch Pro ponuja do 4 prilagodljive začetne zaslone, hiter odzivni čas in glasovno upravljanje. Interaktivna stranska plošča vam omogoča izbiro različnih funkcij. Glavni zaslon lahko tako uporabljate za navigacijo, stransko ploščo pa za telefoniranje. S prsti preprosto potegnite navzgor ali navzdol ter zamenjajte funkcijo stranske plošče.

PAKETI INCONTROL

PAKET CONNECT PRO

Za dodatne izboljšave sistema Touch Pro je kot dodatna oprema na voljo paket Connect Pro, ki vsebuje pametne nastavitve, internetno dostopno točko 4G Wi-Fi, Pro Services in Navigation Pro. Zasnovan je tako, da izboljša vaše izkušnje v avtomobilu in zunaj njega ter zagotavlja, da boste s sopotniki uživali v vožnji in ostali povezani s svetom.

PAKET SMARTPHONE

S tehnologijo Jaguar InControl Apps izbirni Smartphone Pack omogoča kontrolo vozilu prilagojenih aplikacij na na vašem pametnem telefonu Apple ali Android preko zaslona na dotik v vozilu E-PACE, vključno s stiki, koledarjem in predvajalnikom glasbe.
Prav tako lahko prenesete tudi ostale aplikacije, ki ponujajo širok nabor storitev. Preprosto povežite svoj pametni telefon prek USB kabla.

APLIKACIJA ZA DALJINSKI NADZOR

Aplikacija za daljinski nadzor vam sporoča informacije o vozilu in vam omogoča daljinsko upravljanje. Storitev vsebuje optimizirano asistenco, ki oddaja podatke o vaši lokaciji in servisne podatke ob okvari ter klic v sili SOS. Aplikacija za daljinski nadzor Jaguar InControl vam omogoča tudi, da na daljavo preverite količino goriva v rezervoarju, in celo to, da vozilo najdete na polnem parkirišču.

VARNOSTNI SLEDILNIK*

Če vam vlomijo v avto ali ga skušajo nezakonito premakniti, varnostni sledilnik, ki je na voljo kot dodatna oprema, na to takoj opozori vas in nadzorno središče ter vam tako pomaga pri čim prejšnjem določanju lokacije vozila. Tudi če vam vozilo ukradejo skupaj s ključi, lahko o tem obvestite nadzorno središče z aplikacijo varnostni sledilnik za pametni telefon.
 
* Na voljo le v kombinaciji z aplikacijo za daljinski nadzor.

Predvajaj
Play

PRIKAZ NA VETROBRANSKEM STEKLU

Prikaz na vetrobranskem steklu (HUD), ki je na voljo kot dodatna oprema, na vetrobranskem steklu prikazuje vse ključne informacije. Ponaša se z izjemno jasnimi barvnimi grafikami visoke ločljivosti in vam tako omogoča, da brez naprezanja sledite vsem pomembnim podatkom o vožnji.


Predstavljeni model je vozilo E-PACE First Edition (Prva izdaja). 12,3-palčni interaktivni voznikov zaslon pri tem modelu ni na voljo. Nekatere od opisanih možnosti so odvisne od države uvoznice in izbire pogonskega sklopa. Za dodatne informacije povprašajte pri prodajalcu vozil Jaguar.

INTERAKTIVNI VOZNIKOV ZASLON

INTERAKTIVNI VOZNIKOV ZASLON

Da bi zagotovili, da se zabavate, ste obveščeni in povezani, smo v vozilo E-PACE namestili 12,3-palčni interaktivni voznikov zaslon visoke ločljivosti. Na voljo je kot dodatna oprema, sprejema in prikazuje številne informacije ter je namenjen zabavi in prikazu varnostnih informacij, navigacije, telefona in predvajanih medijev.

ZVOČNI SISTEM MERIDIAN™

Naj vaša glasba oživi. Izberite si enega od dveh zvočnih sistemov, ki so jih izdelali britanski strokovnjaki podjetja Meridian. Izjemen zvočni sistem prostorskega zvoka Meridian s tehnologijo treh polj (Trifield™) vam prek 15 zvočnikov pričara polnost in jasnost zvoka, ki ga lahko slišite pri nastopih v živo.

RAZIŠČITE ZVOČNO IZKUŠNJO SISTEMA MERIDIAN

Prvi kompaktni športni terenec znamke Jaguar, model E-PACE, predstavlja edinstveno kombinacijo elegantnega videza, agilnosti in dinamične vožnje. Z našim konfiguratorjem si sestavite popolno vozilo E-PACE.

SESTAVITE SI SVOJEGA