Logo jaguar mobile
 • Jaguar F-PACE

  Zmogljivi 'crossover', ki združuje osupljivo zmogljivost, intuitivne tehnologije in največjo uporabnost v svojem razredu.

 • Jaguar E-PACE

  Novo vozilo E-PACE je prvi kompaktni športni terenec znamke Jaguar. Predstavlja edinstveno kombinacijo elegantnega videza, agilnosti in dinamične vožnje.

 • NOVI JAGUAR I-PACE

  Predstavljamo prvo izjemno zmogljivo športno terensko vozilo iz družine Jaguar s samo električnim pogonom

 • Jaguar F-TYPE

  Močan, okreten in izjemno izrazit. Pravi Jaguarjev športni avto.

 • Jaguar XE

  Najbolj napredna, učinkovita in prefinjena športna limuzina, kar jih je Jaguar izdelal doslej.

 • Jaguar XF

  Vrhunski Jaguar. Samozavestno oblikovanje novega Jaguarja XF izstopa iz množice.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguarjev vrhunski salonski avto, popolna kombinacija izjemne tehnologije, športne vozne dinamike in bogatega razkošja.

Predvajaj

ZUNANJOST

Predstavljeni model je vozilo E-PACE First Edition (Prva izdaja). 12,3-palčni interaktivni voznikov zaslon pri tem modelu ni na voljo. Nekatere od opisanih možnosti so odvisne od države uvoznice in izbire pogonskega sklopa. Za dodatne informacije povprašajte pri prodajalcu vozil Jaguar.

Če vozilo E-PACE pogledamo od strani, vidimo, kako se linija strehe neopazno konča pri spojlerju, ki je nameščen nad strmo zadnje okno. 21-palčna platišča iz lahke zlitine, ki so na voljo kot dodatna oprema, še poudarijo športni značaj vozila E-PACE. Na zadku se nahajata popolni zadnji luči LED z značilno nočno osvetlitvijo. 

Sestavite si svojega
E-Pace

E-Pace

E-PACE R-DYNAMIC

E-PACE R-DYNAMIC

PANORAMSKA STREHA

Če želite notranjost svojega vozila E-PACE preplaviti s svetlobo in zračnostjo, si izberite nepomično stekleno panoramsko streho. Naj imajo vsi sopotniki neoviran pogled v nebo.

ŽAROMETI LED

ŽAROMETI LED

Z vsestransko zunanjo osvetlitvijo LED vozila E-PACE boste zagotovo izstopali. Žarometi LED so zasnovani tako, da trajajo celotno življenjsko dobo vozila in so bolj učinkoviti, saj porabijo manj energije. Žarometa Matrix LED, ki sta na voljo kot dodatna oprema, imata možnost animiranih smernih kazalcev, zaradi česar preostali udeleženci v prometu hitreje vidijo, v katero smer ste namenjeni.

21-PALČNA PLATIŠČA

21-PALČNA PLATIŠČA

Če želite poudariti športni značaj vozila E-PACE, vam je na voljo široka paleta platišč. Izbirate lahko med številnimi sodobnimi in dinamičnimi oblikami ter velikosti platišč vse do 21 palcev*.

* Ni na voljo pred potrditvijo.

Prvi kompaktni športni terenec znamke Jaguar, model E-PACE, predstavlja edinstveno kombinacijo elegantnega videza, agilnosti in dinamične vožnje. Z našim konfiguratorjem si sestavite popolno vozilo E-PACE.

SESTAVITE SI SVOJEGA